NYDUSCHAD OCH KANSKE ETT BESÖK HOS FRISÖREN

Vilade en stund efter att vi hade ätit middag, tog kanske en 2 timmars powernap och DET behövdes kan jag lova. Jag var helt slut efter detta korta pass, ja mer slut än jag brukar vara då jag har jobbat 7,5-8 timmar typ, och det jag jobbade nu var bara ett 4 timmars pass.

Tänk vad coviden har skadat mig och min kropp på alla sätt man kan tänka sig. Och ÄNDÅ är jag inte i riskgruppen men BORDE ha varit det med tanke på hur dålig jag blev, och hur långdraget allt blev.

Jaja, nu skiter vi i det.

Annars har vi bara myst framför viaplay. Nu dock är sambon och kör en kompis till affären, jag passade på att ta en varm välförtjänt dusch. Tänk alltså känslan att skölja bort allt i ett svep och slut resultatet; man är en helt ny människa - helt enkelt underbart!

Alltså kolla hur långhårig jag har blivit. Jag kör ju både med ricinolja samt hairjazz produkter. Dock hairjazz ska man inte använda varje dag/alltså vid varje dusch utan bara då och då. Typ två gånger i veckan max på sin höjd.

Dock är mitt hår så sabla bångstyrigt nu då det inte är någon frisyr överhuvudtaget. Kaos rent utsagt men det löser sig, får kanske ta mig till frissan. Unna mig en klippning för DET tycker jag verkligen att man förtjänar. Och faktum är, jag har inte varit hos frisören sen 2005-2006 typ. Annars har vänner klippt mig osv och så där, men nu; ja kanske man ska ta en endaste dag och bara unna sig en redig bra klippning så man får bukt på håret.

Gillar

Kommentarer