NYA FYND HOS SELLPY.SE

EJ SPONSRAT INLÄGG

Jag kan säga så här, tänk vad jag sparar för att handla begagnat. Okej jag kan acceptera att vissa inte pallar det av många olika skäl men jag har verkligen sparat tusenlappar på att handla på just Sellpy.se. Sen att man har fina vänner som skänker kläder osv - bara det visar en hel del i plånboken liksom.

Idag fick jag några skjortor och två toppar som jag blev helt förälskad i när jag såg de på Sellpy.se och tänkte att de där två bara måste jag klicka hem. Sen har skjortor varit en svaghet hos mig, har alltid tyckt att det är snyggt men förut så var jag så osäker och tänkte att de passar inte mig. Men så fel jag hade!

Kolla in vilka skönheter. Dock testar jag de inte förrän jag har tvättat de, såklart! Så gör jag även med nya kläder som jag har köpt i butiker så som Ginatricot osv. Har läst och hört att det är så mycket kemikalier, blekmedel osv så att tvätta sina nya kläder är ett måste. Jag gör det för de känns fräschare att göra så också.

Vilken skjorta gillade ni bäst?

Visst har mycket snyggt på Sellpy.se fatta hur glad jag blir så fort jag får hem ett paket ifrån dom!? Jag är då asnöjd med mina fynd och mer kommer - tror ni att jag kan vänta? Hell no!!

Vill ni att jag ska visa upp och posera i kläderna som jag har fått hem?

Gillar

Kommentarer