NYA AVSNITT UTAV SEX AND THE CITY

Ja det har varit en seg dag idag. Dagmar har varit borta sen 08.00, jag ringde vårdcentralen angående hostan och de ringde upp mig några timmar senare. De var övertygade om att det var min astma som fick denna hosta så utdragen men att jag bör stanna hemma och ta det lugnt, sköta medicineringen men att jag skulle höra av mig till dom igen om jag blir tungandad eller får hög feber.

Jag fastnade sedan framför Sex and the city - ja ni vet tv serien på HBO Max - MEN det finns helt sprillans nya avsnitt där! Men ack vad jag bölade åt första avsnittet. Fan att man ska vara så blödig - känslig, ja whatever haha! Men jag har ju följt de där tjejerna i serien sen start liksom.

Sen tog jag en promenad med hundarna, så mysigt att gå och surra med dom. Gå i våran egen takt. När vi kom hem så gick jag en liten promenad till apoteket där jag hämtade ut alla mediciner som jag verkligen behöver just nu.

När jag kom hem så tog jag några timmars powernap, och vaknade med ett ryck. Jag tänkte att eftersom att Dagmar kommer hem så sent så måste jag ju soporna för vi är ändå två som bor här och jag vill hjälpa så gott jag kan trots att jag mestadels är trött pga hostan.

Har precis njutit av en kopp te med honung och kollar på Ragnarök på Netflix, den serien är så satans bra!

Tog saxen också och fixade luggen, fan vad den växer. Den växer som ogräs. Men tur man har talang för att klippa sin egen lugg.

Vad gör ni denna måndag?

Gillar