NY ARBETSDAG

Gud så skönt! Ett problem är ur världen och snart löst, ni anar inte lättnaden i mitt bröst just nu. Fick bekräftelsen via mail imorse vid 07.00 då jag sov, ja äntligen.

Har nyss varit ut med hundarna en sväng, tog en kort promenad för det blåser så satans kallt, och de frös så in i norden. Men de gjorde sina behov sen vände vi om och gick in igen.

Idag jobbar jag 13.45-19.45 - Gud så skönt att gå 75%, ja ni anar inte hur skönt det är att få jobba igen. Visst blir jag tröttare snabbare än förut, och lungorna är som de är - men det går framåt. Gäller bara att ta en dag i taget och försöka att inte stressa så satans mycket. För känns det som att hjärnan och lungorna kollapsar typ. Men jag har så bra kollegor och sjuksköterskorna är underbara - samt chefen. Känns så bra att jag är i bra händer, och att de förstår mig liksom. Att de kollar med mig hur det känns och hur det går.

Faktum är att det känns bra att jobba helgen, dock jobbar jag 5 dagar i sträck men det ska nog gå bra. Jag trivs och kör mitt race, gör mitt jobb sen far jag hem.

Trivs ni med erat jobb?!

Gillar

Kommentarer