NI FÖRTJÄNAR DET INTE

Ja, så är det! Ända sen jag blev sjuk i covid så bryr jag mig mindre och mindre om folk gillar mig eller inte. Är otrevlig emot mig, inte säger hej eller ignorerar. Jag kör samma race tillbaka.

Att klara av det trycket att inte ens bry sig vad andra tycker, det är en kamp hos många därute. Men har man legat så sjuk i covid som jag gjorde i 5 jävla månader, så spelar ingenting annat någon roll. Jag ville bara bli frisk. Ja, jag hade dödsångest vissa nätter, för jag visste inte hur länge mina lungor och hjärta skulle klara av skiten. Ja jag är helt ärlig.

Det sjuka var att vissa hörde inte ens av sig för att fråga hur jag mådde, men nog fan kunde de skicka länkar till musik och allt vad fan det var - som de hade gjort! Ja, det uppfattade jag som jävligt själviskt. Inte frågade dom hur jag mådde?! Inte brydde dom sig! Eller när vissa gav mig skit när jag själv inte orkade eller mådde bra, bara för att jag inte ens pallade av att finnas där för de när de mådde dåligt. Ge och ta?! Gråta tillsammans, bolla alla tankar och känslor inför varandra - DET kallar jag för sann vänskap.

Och ja, mycket hände under tiden jag var sjukskriven. Oväntade dödsfall där man har förlorat vänner och allt vad det var, tårarna som brände bakom ögonlocken om nätterna, alla tankar och saknaden efter personerna.

Ja inte så konstigt att man har förändrats som person, hur man ser på saker och ting. Man lever bara ett liv! Det viktigaste som finns i mitt liv det är de som älskar mig (min sambo, mina vänner och hundarna) att jag har ett jobb jag trivs med med där jag har några bra kollegor som det är roligt att arbeta med, att jag har tak över huvudet, mat på bordet och kläder att ha på mig. Hälsan som sakta men säkert kommer tillbaka. Vad mer behövs?!

Vem bryr sig om människor som beter sig illa?! Vem bryr sig om människor som talar illa om en?! Inte fan då jag! Jag behöver inte ta med dom hem, jag behöver heller inte gifta mig med dom. Och ja, det är helt okej för mig.

Jag är bra som jag är, jag är en fin människa med hjärtat på rätt ställe och som bryr mig om de som jag älskar. Jag kanske inte kan allt som alla andra kan heller, MEN det är okej det också. Jag kan iallafall lära mig. Men vissa kan aldrig lära sig att bete sig schyst eller bete sig som vuxna människor , oavsett ålder eller oavsett - vad som än händer.

Tänk på det!

Gillar

Kommentarer