NATT PROMENAD

Många utav er skulle kalla mig galen. Några utav er skulle skrika och tjoa ”HEJA! Fan vad du är GRYM!” Jag kan bara säga rakt ut till mig; Fy fan vad skönt det här ÄR! Jag är på banan igen. Tack vare min och sambons promenad häromkvällen så motiverade det mig ännu mer.

Det finns några därute som har förstört min motivation till träningen. Att bli bra igen. Ja jag tappade allt, var bara ledsen och besviken och kände mig bara så, ja men ni vet; omotiverad att ens försöka bli bra igen. Tänk att energitjuvar kan förstöra så mycket för en. Sen allt det här med min väns död, att vissa inte ens frågade mig hur jag mådde - ja inte fan gjorde de saken bättre. Men har fått en spark i arslet av goda vänner, jag ska inte låta de förstöra för mig.

Nu är jag ute på en promenad, ja det är mitt i natten - so what?! Det är ju något som jag har gjort förut också då jag bodde i Piteå (Altersbruk) Gud vet hur långt jag gick då?!

Vid den här tiden så är det inte en käft ute, nej inte ens en bil. Jag är helt ensam med all denna snö och naturen och snöflingorna som dalar ner. De far i ögonen, på ögonlocken, ögonfransarna, de landar på näsan och på läpparna men vad gör det? Det är lite kallt men kan säga att det är riktigt skönt ute.

Kolla så vackert!

Det blev en bra bit inatt också, vilket känns så jäkla bra - så jag tror att jag avbryter promenaden snart och ska bege mig hemåt igen.

Meja väntar på mig därhemma. Och måste medge att hon vart lite ledsen då jag gick och lämnade henne ensam men jag hoppas att hon vet att jag snart är hemma igen.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Blondina
Blondina ,
Men eller hur, ett härligt lugn 😊
nouw.com/blondina
MariasVardag
MariasVardag,

Här har vi massa slask 😪 men det innebär förhoppningsvis ett steg närmare våren 🥰

nouw.com/mariasvardag
Blondina
Blondina ,
Trist att de töar och är slask, hatar sånt..är ju vinter ännu 😃
nouw.com/blondina
Hannas krypin,

Alltså all snö som ni har fått! Så avis, här börjar snön töa bort och de lovar ännu mer plusgrader i helgen. Önskar att jag vågade ta promenader vilken tid som helst på dygnet men jag är lite för feg.

hannafialotta.blogg.se
Blondina
Blondina ,
Men så trist att de har börjat töa :/ Ja men de förstår jag, under veckodagarna är de en sak men hade nog inte vågat på helgerna, är för mycket party party då 😋
nouw.com/blondina