NÄR MAN ÄR PEDANT

Men gud vilken härlig dag, solen skiner och det är 5 plusgrader. Jag har dammtorkat lite i sovrummet, sen gick jag vidare till köket och greja med disken. Nu så kör diskmaskinen för fulla muggar, då passade jag på att diska lite för hand (de som inte rymdes i maskinen) och har torkat bänkar - you name it. Ack vilken söndag det blev för mig. Haha!

Jag tänkte dammtorka fönsterblecken i köket också men de såg inte så hemska ut. Jag tar det vid nästa storstäd framöver.

Känner mig nöjd med mitt lilla jobb hemma. Ja jag är lite av en pedant - jag vill ha det rent och snyggt i hemmet men sambon han är tvärtom så länge ingen hälsar på, så kan de vara lite stökigt och ja visst - egentligen gör det ju ingenting med lite skit i hörnet och skitig disk i diskhon men har alltid varit sån att jag vill ha det fint hemma. Även om han också är grym på att städa när det väl är dags. Men jag städar nog oftare han - men jag gillar att fixa och dona. Är jag konstig då?!

För finns det något bättre än ett rent och snyggt hem?! Nä!

Jag tror jag har det efter mamma, för jag såg då aldrig pappa med en dammtrasa i högsta hugg eller kom dansande med en dammsugare.

Gillar

Kommentarer