NÅGOT LÄSKIGT HÄNDE I KÄLLAREN

Ja ni som inte tror på det övernaturliga och spöken kan ge fan i att fortsätta läsa för det jag var med om ikväll ger mig fortfarande obehag. Ni som tror på detta med andar och spöken, läs vidare för det här är sjukt läskigt.

Iallafall, jag fick gå hem lite tidigare för vi hade det så lugnt så min handledare AL och B (dom jag jobbade med ikväll) sa att det var helt okej för mig att ringa sambon så han kunde hämta mig. Klockan var väl runt 21.00.

Jag hämtade min arbetsväska från mitt skåp som jag fick igår och tog sedan hissen ner till källaren och gick med vanliga steg till omklädningsrummet men såg just när jag hade öppnat mitt skåp att jag hade glömt mina arbetskläder uppe på vårat kontor. Ja jag svor lite för mig själv (jag var trött och ville hem och krama min gubbe) men jag fick pallra rumpan till hissen och åka upp igen. När jag sedan gick i korridoren på avdelningen för att hämta mina arbetskläder så kände jag direkt att jag inte var ensam i korridoren. Jag gick med arbetskläderna hårt i handen, och snabbade mig tillbaka till hissen. Personalen satt fortfarande i fikarummet och snackade, patienterna sov i sina rum MEN det var verkligen inte där skon klämde. Utan någon följde med mig från källaren det var jag helt säker på. Blippa med korten i hissen och åkte ner igen. Jag hade en obehagskänsla i kroppen hela vägen till omklädningsrummet och där inne släppte det. Konstigt eller hur?

Bilden är lånad ifrån Google

Nåja, när jag hade bytt om så gick jag till hissen igen och direkt kom den där känslan igen. Jag var inte ensam. Jag gick in i hissen och blippa med kortet och tryckte på våning 3 (där utgången från sjukhuset befinner sig) men hissdörren fick fnatt. Den öppnade och stängde 2-3 gånger och jag tänkte med en gång; ”Ah, jag står för nära hissdörren” så jag backade en bra bit bort från hissdörren. Men den bara fortsatte, vissa gånger stannade den öppen ett bra tag, som hissdörrar gör då det kliver in massvis med folk in i hissen för att sedan stänga igen, sen öppnade den igen. Ja så där höll den på.

Jag blev så jävla rädd, blippade igen med kortet och tryckte på 3;an, men det hände absolut ingenting.

I panik gick jag ut ur hissen och klickade ner den andra hissen bredvid, den var på våran avdelning men den rörde sig inte. ”Sluta nu tänkte jag, alltså vad fan är det här?” Dörrarna i den första hissen jag gick in i, där dörrarna levde sitt eget liv fortsatte med detta. Jag visste där och då att jag inte var ensam.

Då den andra hissen aldrig reagerade att jag klickade ner den så gick in i den första hissen igen (alltså den hissen där dörrarna hade fått ett frispel) blippade med kortet igen och tryckte på 3:an men dörrarna fortsatte leva om. I panik och rädsla (och även stress för jag visste att sambon var på väg för att hämta mig) så röt jag till bara rakt ut; ”Men sluta nu och lek med hissen för helvete, jag ska ju hem!” Och dörrarna slog igen och hissen började åka upp. Hjärtat slog några extra slag och jag gick snabbt ut ur hissen och mot sjukhusets entré där sambon brukar hämta mig.

Jag hade denna händelse i huvudet hela vägen hem sen, ja även då vi var på ICA för att handla. Nej jag brukar inte vara rädd, på mitt gamla jobb spökar de också men jag vet inte varför jag var så rädd just nu. Kanske för att folk har pratat om aktivitet, och kanske för att jag var trött och inte alls var beredd på detta?

Gillar

Kommentarer

ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,
Fy, vad otäckt! Jag hade också blivit jätterädd, trots att jag inte vet om jag tror på spöken. Oavsett vad en tror på och inte så tycker jag inte att en ska underskatta det övernaturliga! Tvärtom så bör en ha stor respekt för det. Hoppas att du är okej!
nouw.com/erinafemitasy
Blondina
Blondina,
Jag är okej. Jag vet de inte vill nå ont. De är vilsna själar bara som lämnat jordelivet lite för hastigt 😊 Skeptisk eller inte så tappar jag aldrig tron på detta då jag har sett och har varit med om alldeles för mycket för att ens kunna tvivla kram ❤️
nouw.com/blondina
Mikaelastenmark
Mikaelastenmark,
Usch vad otäckt!! Jobbar själv på ett äldreboende där det spökar(inte konstigt egentligen), en morgon när jag stod i köket och väntade på att äggen skulle koka färdigt (står med ryggen emot dörröppningen) så ser jag reflektioner ifrån nån/nåt som sprang förbi. Såg att den var helvit, håret uppsatt. Trodde det var nattpersonalen som glömt något, men någonting sa att det inte alls var personalen, så jag tog fram min mobil och gick mot dörröppningen. Tar ett djupt andetag innan jag först kikar till vänster och sedan höger & ser ingen alls. Mitt hus sitter ihop med tre andra hus, så jag kan se ända från oss till h-huset (är parhus). Tittar tillbaka till vänster sida & ser draperiet (vi har ett draperi som hänger för vår tv som hänger på väggen, vi har ingen dörr till köket utan bara en öppning) & jag SER hur draperiet VAGGAR sakta... Vem som sprang förbi vet jag inte. Kanske en boende eller en gammal personal från förr... Tycker sånt här är sjukt spännande! 👻
nouw.com/mikaelastenmark
Blondina
Blondina,
Men gud va läskigt hahah men ja älskar stories 😍❤️
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229