MY WISHLIST FRÅN JYSK.SE

EJ SPONSRAT INLÄGG

Min dröm det är att fixa till i sovrummet och det finns en dröm som jag dessvärre ser så långt bort. Och det är att skaffa den här garderoben för mina kläder i sovrummet, är så less på ställningen så funderar på att sälja den ärligt talat.

Jag älskar den här garderoben, hade en tidigare men tror den gick sönder eller vad det nu var. Jag minns inte då det var så längesedan. Eller så skulle jag ha med den till nya lägenheten och att den då sprack eller gick sönder, minns jag nästan grät - sjuka är att jag ”älskade” den om man nu kan älska en möbel ❤️

Min dröm är att fixa hem den här garderoben, och få den ihop monterad (med hjälp av sambon såklart för jag är värdelös på att montera ihop möbler) Okej, i ärlighetens namn; JAG HAR INGET TÅLAMOD! Speciellt när jag inte förstår alla ritningar och förklaringar som medföljer haha!

Synd att tomten inte kom med den på julafton men bara att längta och drömma och hoppas att jag kan skaffa mig den här garderoben, en dag!

Ja den är högst upp på min önskelista nu iallafall.

Vad önskar du dig just nu gällande möbler?

Gillar

Kommentarer

Elin,
Blondina
Blondina ,
Men jaaa, jag vill ha typ NU, igår..nej idag..ja just nu hahah 😍 Precis i detta ögonblick så ska den traska in här i vårat sovrum och bara stå där 😍
nouw.com/blondina