MÖTET HOS FYSIOTERAPEUTEN

Gud så lättad jag är efter mitt möte med min fysioterapeut. Jag har en fysioterapeut som följer efter vad min kropp orkar och vad jag orkar, som lyssnar på mig och förstår mig.

Träningen blir försiktig till en början. Jag fick gå på ett gåband och hon utsåg då hur min saturation och hur min andning var och sen hur benen bar mig. Hon såg mina darrningar så fort jag böjde på benen. Hon såg bekymrad ut till en början men jag antar hon sett såna här fall många gånger (kanske inte bara efter covid-19) men ändå. Saturationen var bra, det såg hon som framsteg då många har så dålig saturation att de inte orkar med någonting. Hon såg ett mål för mig.

När hon ökade hastigheten på gåbandet, så kändes det som bly i mina ben - det var riktigt obehagligt. De kändes plötsligt så tunga och det vart jobbigt att andas. Som om någon låg eller satt över mitt bröst. Hon dämpade genast för att slutligen stänga av. Jag hade promenerat på bandet i 3 munter. Benen värkte men det var samtidigt en skön känsla. Kände dock ingen yrsel som hon förvarna mig för att jag kunde känna. Det kändes bra.

Jag ska börja ta promenader, och göra en övning för benen hemma - varje dag. Hon utsåg att benen är de som fått mest stryk, som är mest svaga just nu. Det är dom som måste tränas upp just nu. Så jag behöver all stöd jag kan få, förståelse och ingen stress.

Nej jag kommer inte bli densamma som jag en gång har varit förut, det sa hon men kommer att bli en ny jag. Det är acceptabelt. Jag är inte den som ger upp. Jag vill bra, helt återställd - bli människa igen.

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Små, små steg åt rätt håll. Tänker att du går lite ändå då du har dina hundar. Utan dom hade du inte alls kommit ut kanske? Du kommer aldrig bli densamma. Men du kanske blir ännu bättre?

nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Nej men exakt 😊 Ja jag hoppas på de sistnämnda
nouw.com/blondina
Hilma
Hilma,

Åh vad härligt att det känns som du träffat någon som lyssnar på dig. Det är så himla viktigt för att kunna börja ha förtroende för den personen <3

nouw.com/hilma
Blondina
Blondina ,
Men eller hur fina du 😍❤️
nouw.com/blondina
Meohmy
Meohmy,

Härligt när de förstår en. Och när de anpassar efter ens skick

nouw.com/meohmy
Blondina
Blondina ,
Ja men exakt 😊 Jag fick nog den bästa fysioterapeuten 😃
nouw.com/blondina
Heléna,

Så bra att det gick så bra ändå hos fysioterapeuten! Ibland behöver kroppen längre tid för att återhämta sig! Ta en dag i taget och bygg upp kroppen igen fina du! Stor kram vännen <3

whateverornever.blogg.se
Blondina
Blondina ,
Ja de är awsome ❤️😍
nouw.com/blondina
EmoFjortis
EmoFjortis,

Styrka till dig ❤❤

nouw.com/emofjortis
Blondina
Blondina ,