MITT MÅL MED BLOGGEN - TACK VARE NOUW

Efter min bloggpause som varade i ett par dagar, så stod det klart för mig. För det första så vill jag inte sluta blogga, det är liksom jag. Jag har bloggat sen 2001-2002 och än så länge så tycker jag att det är roligt. Så många fina vänner och bekanta jag har fått via bloggen och det bästa är att vissa faktiskt har hängt med ända sen början. Många har dessvärre försvunnit, och oftast beror det på att de själva har slutat blogga.

För det andra, bloggpausen trodde jag först berodde på att jag tvivlade på mig själv över vars jag ville blogga, om jag ens ville blogga längre. Ena stunden så startade jag upp min wordpressblogg för att nästa sekund gå tillbaka till Nouw.

Efter en stund så förstod jag vad det var som spökade i mitt huvud. Jag ville inte sluta blogga. Nej, jag behövde bara en bloggpause helt enkelt. Jag mådde inte så bra, dels pga en ”kniv i ryggen” IGEN (Im not surprised) sen var det andra saker som fick mig att må så fruktansvärt dåligt (saker som hade hänt under dessa dagar) Så jag tappade all lust och sug att göra det som jag egentligen tycker är roligt. Efter denna pause så insåg jag vem jag var.

En trogen Nouw bloggerska som har hittat tillbaka igen. Jag visste direkt vad jag ville, och vars jag ville blogga. Självklart så var det på Nouw. Och så blev det. Orka med detta hoppande och flackande bland olika portaler, är det så jäkla illa att man byter var 3:e dag så kanske man inte ska blogga alls?! Man kanske ska ta en rejäl pause, ta en riktig funderare (precis som jag) sen kanske komma underfund med ifall man överhuvudtaget ska/vill blogga och vars man verkligen vill blogga någonstans.

Jag visste hela tiden innerst inne men när jag mår dåligt psykiskt så påverkar det allt inom mig. Blir osäker på mig själv, ifrågasätter mig själv om olika saker. Sen stänger jag bara av. Men jag är iallafall ärlig emot mig själv. Både när det gäller om vem jag är, vad jag vill och vad jag tycker om, och vad jag inte accepterar. Men ska inte låta någon dra ner mig i skiten igen, det finns nog med såna människor därute som vill sänka mig. Men ju mer de försöker, desto starkare blir jag - känslorna svalnar och jag kapar banden för gott.

Jag vet att avundsjuka människor är svaga människor, de vill förstöra för andra när de går bra för dom. De vill skapa drama out of thin air och skyller på andra istället. Allt för att sänka en, få en att må dåligt så de kan må bättre med dom själva. Problemet är att de aldrig har mått bra. Avundsjuka människor som vill trycka ner andra, mår sällan bra.

När jag började att blogga så var jag på blogspot, sen kom blogg.se upp på tapeten och jag startade en blogg där. Jag har även varit på Finest.se, Fames.se, My showroom. Improveme samt på Nattstad. Nattstad som numer är Nouw. Jag tror ärligt talat att jag bloggade längst på Blogg.se och Nattstad - de var portaler som jag fattade mest tycke för.

Nattstad bytte sen namn till Nouw och den lilla partycommunityn/portalen i Göteborg blev sedan en mer seriös blogg plattform - vilket jag älskade.

Nattstad (innan Nouw) Nattstad bildades 2003

Nouw idag - en mer seriös bloggportal med över 7000 följare på Instagram. Då inte bara av deras bloggare

Mitt mål och min framtid är att kämpa med min blogg här på Nouw, denna gång ska jag inte ge upp. Jag ska inte ge vika pågrund av er avundsjuka kräk därute. (Ursäkta ordvalet men dags att sätta ner foten) Mina drömmar och mina mål är så mycket viktigare än andras åsikter.

Jag kommer inom kort ha ett möte med en person bakom Nouw som ska hjälpa mig att nå mina drömmar. När detta blir, det får vi se. Men spännande som fan är det iallafall.

När började du blogga och vars startade du din blogg? Trivs du där du bloggar nu? Har du någongång haft en bloggpause och hur länge varade den?

Gillar

Kommentarer

Madde ,

Jag har också bloggat i evigheter. Började säkert som dig för ca 20 år sen. Blogspot, blogger och nouw har varit där jag varit mest seriös på, och trots strul känns det som om denna är den bästa. Har även nosat på alla andra också, men är mest nöjd här. Känner också att det kan bli torka ibland, att man inte vet vad man vill. Nu börjar det ändå flyta på så det känns rätt så kul ändå. Hade nog blivit tomt här utan dig ifall du inte hade fortsatt.

www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Ja men för mig har de inte strulat så mycket längre 😊 De går riktigt bra nu för Nouw - har liksom inte tjorvat så mycket för mig alls 😊 Men Åhh tack fina du ❤️ Jag hade saknat dig också ska du veta!
nouw.com/blondina
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jag tror det är bra att ta en blogg pause om man känner att det inte är kul att blogga. Sen komma tillbaka när man känner sug igen att blogga.

Det är bra. Är det någon som är elak. Så blir du stark av det 👍🙂. Exakt så är det. Dem som mobbar mår dåligt själva.

Jag tror att jag börja blogga 2010 då börja jag på Nattstaden. Idag Nouw då. Var där i många år. För bara 1 Elr 2 år sen så gick jag till Wordpress. Sen igen till nouw. Men nu har jag ett eget domän på Wordpress. Trivs bra där 😊. Nä. Jag har aldrig haft blogg pause. Men är ju dagar ibland som jag inte har lust att blogga på. Men det är ju en annan sak 😊.

Ha en skön måndag! 🤗

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina ,
Ja men exakt! Jag gillar Nouw och kommer att satsa stenhårt på den här bloggen nu 😊 Orka flänga runt en massa!
nouw.com/blondina
Annica,

Jag började nog blogga när jag kunde skriva i dagboken på Lunarstorm.. Haha.. :p Minns inte riktigt när men innan 2003 i alla fall. Och har mestadels varit på wordpress i någon form. 😋 Men först var det blogg.se

annicasplace.wordpress.com
Blondina
Blondina ,
Ja hahah just det, ja de var då de hahah! Minns de så väl! Men slutade blogga på lunarstorm för såg inte det som en blogg direkt och började på en portal istället 😊
nouw.com/blondina
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Vad roligt att du skriver om din blogg resa och hur du känner inför bloggandet otroligt kul att följa dej 😊

nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina ,
Men tack hjärtat 💓
nouw.com/blondina
corkystyle,

Jag bloggade redan när jag gick i gymnasiet men inte alls på samma nivå som nu. Då bloggade jag på blogg.se men tog bort det bloggen dum jag var.

www.corkystyle.se
Blondina
Blondina ,
Jaha okej 😊 Ja ibland är man dum och tar bort gamla bloggar faktiskt 😟
nouw.com/blondina