MITT MÅL HÄR I LIVET JUST NU

För det första måste jag säga att det första viktiga målet för mig just nu, det är att bli frisk helt. I oktober drabbades jag av covid -19. Varav hostan var det värsta, ja och febern. Febern som höll ett fast hårt grepp om mig i ungefär 4-5 veckor.

Hostan höll sig till i slutet på december månad. För varken hostmedicin eller te med honung kunde hjälpa mig. Så jag fick KOL medicin utskriven.

Pga hostan som vart tio värre så fort jag ens ansträngde mig ytterst litegrann resulterade att jag mestadels blev låst i soffan eller sängen. Minsta ansträngning och jag hostade tills jag höll på att kvävas (ja det kändes som så iallafall) och i vissa fall hostade jag upp magsyra.

Nu när hostan är borta, så är det dags att träna och få tillbaka min muskulatur i både ben och kropp. I början skakade jag i benen så fort jag ens böjde mig eller gick i trappor. Jag blev andfådd och vart helt slut för minsta lilla grej.

Mitt mål är nu att återhämta mig till 100%, de är just det målet jag kommer att satsa på. Inget annat existerar i min skalle. Ingen stress och ingen press! Allt ska tas i min egen takt.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Blondina
Blondina ,
❤️❤️
nouw.com/blondina
MikkizLilja
MikkizLilja,
You can do it❤️❤️❤️
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Tack för din tro och kärlek älskling 😘❤️
nouw.com/blondina