MINSTA LILLA GREJ OCH

...Nouws personal svarar och löser det direkt, alltså de fixar till de problem som uppstått direkt. Ja idag hade jag problem med att publicera inlägg, jag mailade de och pang så fick man svar. En söndag - otroligt! ❤️

Undrar om jag är en av deras bloggfavoriter och vill att jag ska stanna kvar? För de vet jag har bytt portal när det har strulat som allra mest tidigare. Ja det är så jag uppfattar det som iallafall, för hur många mail jag än skriver om ett fjuttigt problem så låter det alltid så här;

Man har ju verkligen fastnat för Nouw och dess personal. Det känns verkligen som en liten familj, och er alla som bloggar här - jag trivs toppen bra med er alla. Ja ni vet vilka ni är ❤️ Sen har jag så många fina vänner som bloggar här! Känns också som en god anledning att vara här på Nouw, eller hur?

Jag förstår dock inte att man ids byta portal och blogg hela tiden. Yes yes, been there done that - I know, I know så jag kan egentligen inte säga något.

FAST å andra sidan så har jag ändå varit här på Nouw i fem månader så. (Världsrekord aka Blondina?)Har liksom brytit mitt ”byta bloggportal 24/7” mönstret och jag har verkligen hittat den portal som JAG trivs allra mest på. Och idag inser man hur bökigt det är att byta och hålla på. Att få tillbaka alla trogna läsare, följare, flytta över alla inlägg (och funkar inte det) så får man börja om ifrån början. Nej jag pallar inte med sånt! Plus de jag skriver, de står jag för - inte så man skiter i det, isånafall så kopierar man ju bara över inläggen ändå.

Men som sagt, alla gör som de vill - är bara jag som är för bekväm och trivs alldeles för bra här på Nouw, så vill inte lämna. Och sen är det helt upp till alla andra vars de vill blogga. Där man trivs allra bäst - eller hur?

Gillar

Kommentarer

Bylisa.se
Bylisa.se ,
Så bra att du hittat en du trivs bra med. Förstår att du uppskattar servicen! 😀
bylisa.se
Blondina
Blondina,
Ja verkligen 😃
nouw.com/blondina
mynewlife_85
mynewlife_85,
Ja jag fick svar till slut med förra gången tog de en månad innan men nu va dom.snabba
nouw.com/mynewlife_85
Blondina
Blondina,
Ja klart de vill väl behålla alla trogna bloggare 😃
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229