MINA SNYGGA POSTERS IFRÅN PICKY POSTERS

BETALT SAMARBETE MED PICKY POSTERS

Nu har man fått lite extra fint i hemmet. Kolla in mina snygga posters som jag fick hem från Picky Posters. Jag är så sjukt nöjd, och de var så snygga. Ja de är mycket snyggare i verkligheten! Vilken poster tyckte ni var finast?

Igår köpte vi några ramar till alla posters, sen satte jag igång att fixa här hemma. Hallen gjorde jag klart idag och jag är helnöjd över förändringen (vilket bör göras i hemmet ibland) Håller ni inte med? Jag älskar att inreda, möblera om, gör inte ni det också?

En chihuahua poster i hemmet var helt klart nödvändigt. Visst var den fin? Jag hängde upp den i hallen, tyckte att den passade bäst där. Ni hittar chihuahua postern här!

Den här fashion postern gillar jag skarpt, tyckte den stände in på mig lite! Visst var den läcker? Jag valde den i en större storlek för jag visste att den skulle hamna vid mitt sminkbord. Och den passar verkligen bra där eller hur? Ni hittar den här!

Alla kaffe älskare borde ha en sån här poster i sitt hem, hur söt är inte den? Jag älskar att den är så enkel, så fin! Inte en massa kladd, utan ett snyggt teckensnitt med texten; "But first coffee" Ni hittar den här!

Jag tänkte erbjuda er en rabattkod på 25% på alla posters som Picky Posters har (gäller ej ramar) Ange BLONDINAS25 i kassan.

Gillar

Kommentarer