MINA NYA TRÄNINGSKLÄDER FRÅN MIGHTY SOLO

Idag fick jag mitt paket ifrån Mighty Solo och alltså kolla in de här träningskläderna. Jag blev så peppad gällande min träning, så jag tränade faktiskt en stund inatt. Jag körde rumplyft, benböj samt armhävningar mot väggen, ja just precis de träningsövningar som jag fick av min fysioterapeut. Så skönt att få känna hur ens kropp och muskler får arbeta lite.

Dessa träningskläder är hur sköna som helst, och hur bekväma som helst att träna i - de stramar inte åt någonstans utan följer ens passform i träningen. Sen det bästa av allt, bhn innehåller vaddar som du lätt kan ta ut om du vill vid tvätt ja ellerom du tycker det blir varm med dom. Jag fullkomligt älskar de här setet och jag verkligen älskar dess färg.

Ni hittar mitt set här och här. Det är både en tränings bh och matchande tränings leggings om ni tyckte de var snygga och vill själv köpa ett eget set. Dock kan ni kika in hos Mighty Solo och leta fram de träningskläder som passar just dig. För det finns så mycket olika färger, mönster, tyg att välja emellan. Kika in här och klicka hem just ditt favorit träningset.

Jag vill gärna ge er en rabattkod på 15% hos Mighty Solo. Ange Blondina15 i kassan vid betalning, och ni får hela 15% rabatt på hela deras sortiment. Men kom ihåg att rabattkoden gäller fram till den 14;e februari. Ni får dessutom 10% rabatt på ett helt komplett set plus ni får en necessär gratis hemskickat till er också. Så passa på nu och unna er lite nya träningskläder, för det är ni värda!

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Snyggt, jag älskar mina också

nouw.com/yasminegill
Blondina
Blondina ,
Dina var också sjukt snygga 😃
nouw.com/blondina
LouiseEdling
LouiseEdling,
Blondina
Blondina ,
Men tack 😘
nouw.com/blondina