MINA NYA GLASÖGON OCH LINSER FRÅN NIEMIS

Har precis varit på Niemis optik här i Gällivare. Och vilken service och vilken underbar personal. Både kvinnan som stod i kassan och optikern. De verkligen tog sig tid att lyssna och ville förstå varför jag ville ha linser. Vi surrade ett bra tag. Han kollade styrkan på glasögonen och kollade synen på ögonen.

Ja idag kära läsare har eran bloggerska valt att skaffa linser. Har länge velat skaffa men aldrig tagit mig för, varför vet jag inte. Feg kanske? Jag fyndade även ett par snygga glasögon. Alltid bra att ha ett par extra om det nu skulle hända något på jobbet, att man tappar de, man råkar slå till de ja men vad som helst kan hända. Eller hur? Och då står man där ”blind” och kan inte utföra sitt jobb.

Dessa blev det. Jag tyckte att det var så jäkla snygga! Kolla in dom alltså! Plus jag passade i de, jag vart skitsnygg! Jag testade dock flera par men inga kändes eller såg rätt ut på mig. Först ville jag bara ge upp och bara skita i allt och bara skaffa linser, men då såg jag dessa och bara; WOW!

Att bråka med linserna var ingen höjdare. Först skulle jag testa att sätta in de, både höger och vänster - för att i nästa sekund prova att ta ut dom. Jag svor, jag skrek till ibland och bad optikern om ursäkt men han sa att han var van, att det händer ofta. Haha! Tur att han hade sånt tålamod med mig. Jag är då nöjd med mitt besök på Niemis Optik - jag rekommenderar de varmt. Hur mysiga och trevliga som helst!

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men gud så snygga dom var 😃
nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina,
Men jaaa! Jag älskade dom! De är så jag 😍❤️
nouw.com/blondina
Sanemro
Sanemro,
Skitsnygga ju!
sanemro.blogbiz.se
Blondina
Blondina,
Ja verkligen 👍🏻😉
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229