MIN KROPP - MITT TEMPEL

EJ SPONSRAT INLÄGG

Jag tycker min kropp är:

Den vackraste kroppen jag har sett. Jag är svinnöjd med den.

Min relation till kroppen har varit:

Väldigt upp och ner, typ som en berg och dalbana. När en viss person erbjöd sig att betala för att operera mina bröst större för att ”de inte syntes” smeknamnet ”planka” kom också på tal så har jag alltid hatat mina bröst. De har varit ett stort komplex för mig under flera men i dagsläget (mestadels tack vare min sambo) så älskar jag mina små söta bröst - de är så vackra!

Det bästa med min kropp:
För att de är min kropp och den är en del utav mig och den är perfekt och duger - precis som den är.

Så ser jag på andras kroppar:
Alla kroppar är vackra på sitt sätt, och så länge man mår bra med den och den inte tyngs av olika problem så man mår jätte dåligt psykiskt ja eller fysiskt så är det okej med mig. Plus, skönheten sitter egentligen på insidan. Man duger, precis som man är ❤️

Så här ger jag min kropp energi:
Tränar, äter mat och dricker vatten.

Det här har min kropp klarat av:
Allt från slag och sparkar till det vidriga viruset covid-19 Jag tror inte att jag behöver säga mer va?!

Min kropp mår bra av:
Kärlek och omtanke samt träning och promenader i friska luften, massage och bra och god mat. Ja och såklart vatten.

Min kropp mår dåligt av:
När jag mår dåligt psykiskt och är ledsen över något så tappar jag matlusten, och sover dåligt. Tror inte min kropp mår så bra utav det ärligt talat men ibland har man såna dagar helt enkelt. Sen kan man ju även under dessa svackor se ner på sig själv och sin kropp - och det är heller inte så hälsosamt för en. Nej!

Så gör jag för att älska min kropp:
Jag ställer mig ofta naken framför spegeln, intala mig själv hur vacker jag är. Varenda kroppsdel säger jag fina tankar om. Jag peppar på mig själv att träna för jag vill min kropp det absolut bästa här i livet. Den har burit med mig under alla resor som jag har gjort och gör här i livet. Den ska orka i flera år till..

Den snygga skinnkjolen och den läckra toppen är ifrån Toplady.se

Gillar

Kommentarer