MEJA KAN TA AV SAMBONS GLASÖGON

Ikväll har jag skrattat, ja jag kan med en gång säga - jag har inte skrattat så här mycket på flera månader. De senaste veckorna har också varit som en karusell för mig, det slutade aldrig att snurra. Det var tårar, efter tårar..

Där både svek, intriger men också en stor förlust har fått mig att tappa all mitt fotfäste. Jag förtjänar inte den här skiten! Är så jävla less så det finns inte. Det är dock en jävla tur att sambon och mina närmaste vänner har funnits där för mig, hade helt seriöst - jag hade inte orkat med allt det här annars.

Hur som helst, åter till händelsen. Jag och sambon ligger i soffan, ser på programmet Arga Snickaren - Meja är med oss. Av någon anledning försökte sambon förgäves tigga en puss av Meja, detta resulterade att hon började små gnaga i hans glasögon. Vad gör hon sen? Hon tar tag i de och drar av honom glasögonen så de hänger under näsan. Vi skrattade men lät Meja fortsätta, vi ville se vad hon skulle komma på sedan för bus. Ja, sannerligen de föll ner i soffan. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen, jag trodde jag skulle spricka av allt skrattande.

Men det tar inte slut där - underhållningen fortsatte. Sambon valde att sätta på sig glasögonen igen, och låtsades tigga en puss av Meja igen. Varav hon drog av honom glasögonen ytterligare en gång - som hon sedan släppte ner i soffan när hon insåg att de var alldeles för tunga att hålla i.

3 ggr tog hon av sambons glasögon, efter varandra. Och varje gång så skrattade jag så tårarna sprutade. Meja är verkligen speciell och jag är så stolt över henne - att hon har blivit så personlig (nästan mänsklig) och en väldigt unik liten tös.

Ja jag kan med en gång säga att denna kväll vart lyckad - för så mycket som jag och sambon fick skratta, jag behövde det verkligen. Synd bara att jag inte filmade hela händelsen.

Nej aldrig har jag varit med om något liknande med ett husdjur tidigare men kanske fortsatte Meja med att ta av honom glasögonen då hon säkert kände av att vi mådde bra av det, att vi hade roligt åt det. Hundar eller djur överhuvudtaget känner hur du mår, och känner av stämningen i rummet.

Jag sa till sambon; ”Alltså jag är alldeles våt om kinderna - som jag har skrattat. Så här mycket har jag inte skrattat på evigheter” Han log, jag antar att han vet det också. Det har inte varit roligt för mig de senaste månaderna med covid-19, svek, och min vän som hastigt gick bort.

Men Meja vet hur man ska få en på bättre humör, min allra bästa vän som ALDRIG sviker ❤️

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Skönt att du ände känner att du får en massa stöd och att du mår lite bättre 😊 Meja är ju så otroligt gullig <3

nouw.com/amandamalmflod
Blondina
Blondina ,
Ja men visst 😃 ❤️
nouw.com/blondina
Marie,

Hehe lilla busan då, då jag gjorde så på vår hund då han var valp en gång så nafffsa han mig i näsan istället, har ett litet ärr ef det

sweetwordsbymirre.com
Blondina
Blondina ,
Men nej va gulligt hahah ❤️ De är då för söta alltså
nouw.com/blondina