MARDDRÖMMAR - JOHAN FALK

Gud vad kul att så många av er gillade min My Christmas List - alltså gud vad glad ni gör mig just nu! Och alla ni som besöker min blogg utan att lämna en liten kråka för mig att läsa - kul ni gillar min blogg men det är så synd ni inte lämnar ett fotspår men jag antar att det är helt okej ändå.

Jag hoppas att ni all mår bra. Jag mår väl så där, lite nedstämd för drömde så vidriga drömmar alltså de hemsöker mig ännu men faktum är att jag orkar inte prata om de just nu.

Känner mig frusen också - kanske för att det har blivit lite kallare hos oss. Inatt ska det bli runt -12, och eventuellt ska de snöa. Dock hade jag hoppats på -20 inatt, de är så mysigt när det är riktigt kallt och en massa snö. Men är man en äkta norrlänning så är man haha!

Just nu njuter jag av de första filmerna med Johan Falk, alltså det var flera år sedan som jag såg de sist. Minns typ ingenting utav de. Men passar på att se de nu, de är riktigt bra!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag har tagit mig en lång varm dusch efter promenaden

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,
Gud så skönt 😊
nouw.com/blondina
? T',

För första gången så saknar jag kylan och snön! Brukar inte gilla det, men i år av någon anledning vill jag ha det. Men ser inte ut att bli nåt där jag bor. Vi har inte haft minusgrader på flera veckor.

Superfin gran förresten!

devote.se/babustyle
Blondina
Blondina ,
Men vad trist 😟 Snön gör ju typ julen. Men tack fina du ❤️
nouw.com/blondina