MÅR LITE BÄTTRE

Hallå alla vackra! Hur mår ni? Jag mår lite bättre. Hostan har dämpats lite tack vare allt te jag drack igår. Sen snorar jag mindre också så kanske man är nog pigg att kunna jobba på måndag.

Glad är jag för det och för många andra saker också. Många märker på mig att jag mår bättre och är gladare så det är bara att fortsätta på det här spåret som jag har börjat gå längst med.

Nu dricker jag te och fortsätter att kolla på Döda poeters sällskap, så bra film och som jag har gråtit till den. Se den! Den finns på Disney + btw

Dagmar ligger och sover efter sitt nattpass och om en stund ska jag gå en kort sväng med barnen. Som förövrigt också mår bra, ja de mår också så mycket bättre nu vilket glädjer mitt modershjärta minsann.

Ja lördag då, vad händer idag? Inte så mycket alls. Kanske jag orkar gå till affären en snabbis och handla lite, jag får se helt enkelt. Får inte puscha på kroppen allt för mycket bara för att jag känner mig piggare - vill inte bli sjuk igen. Det skulle vara en mardröm för mig ärligt talat.

Morgon kalufs har jag ännu men jag orkar inte fixa håret nu när ändå ingen kan se mig HAHA! Men innan jag går till affären får jag fixa till mig lite.

Ta hand om er alla fina ❤️

Gillar