MAGISKT OCH TYST

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er mina fina! Är allt bra med er? Här är det bra, fortfarande seg och på sånt där ”roligt” humör pga mensen. Fan att den inte bara kan vara över - så less på mina humörsvängningar just nu. Mår verkligen pissdåligt!

Iallafall så tog jag fingrarna ur arslet och pysslade i köket ändå, även om jag tidigare idag kände ”Åt helvete med det där!” Men jag hatar verkligen oreda - det liksom kryper i kroppen på mig så fort det är rörigt här hemma. Ja kalla mig pedant eller ordningssam, men så less på detta plockande haha!

Jag passade på att plocka ur den rena disken ur diskmaskinen, och fyllde sen diskmaskinen med skitig disk så när den är full sen så ska den få köra ett varv. Jag tog även tag i att torka av bänken och kastade en massa bråte. Sen kom sambon hem - äntligen! Det vart ett litet pusskalas för även om han bara är på jobbet så saknar jag honom lite extra mycket vissa dagar, och idag var just en sån dag. Han hade köpt både cola och snus åt mig. Tack hjärtat ❤️

Sen när vi hade ätit middagen så gick sambon för att vila en stund. Självklart ska han få göra det om han är trött. Jag själv kände mig lite småseg efter maten, är det de som kallas för matkoma? Men jag valde att inte vila. Jag bestämde mig istället för att ta på mig jacka, skor och mössa och gick ut med hundarna en sväng. Gud så skönt det är ute, riktigt friskt och härligt. Tror ärligt talat att det snöar litegrann, känns som det iallafall. Sen det bästa av allt; det är alldeles tyst här ute. Någon enstaka bil kör längst med vägen men utöver det, inte ett ljud. Inte ens en hund som skäller eller barn som skriker. Det är knäpptyst! Tänk om man kunde bo i ett hus på landet, och ha det så här jämnt. Vi hör ju grannarna ibland, hissen som låter, hundar, barn och spring i trapphuset. Jag är så less på det!

Snart ska vi gå in, hundarna ska ha mat och jag är nyfiken på mitt paket som har kommit från Bodystore.com - vad det är? Ja det får ni se senare hihi!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Fina slingor blir lite Avis på det vita

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina,
Ja de kan jag tänka mig 😊
nouw.com/blondina
Amanda,

Det brukar bli pusskalas här med när pojkvännen kommer hem. Vet hur det är, vissa dagar saknar man sin partner extra mycket. Vad vackert ni har det med allt snö. Kan du inte skicka lite till mig? 😊

amandizan.wordpress.com
Blondina
Blondina,
Ja men de är ju så 😊 Hihi du får komma och hämta snö istället 😉
nouw.com/blondina