LYSSNA PÅ DIN FAVORITBOK PÅ NEXTORY

BETALT SAMARBETE

Vi alla älskar väl ljudböcker inte sant? På Nextory.se kan du lyssna på din favorit ljudbok i lugn och ro. Du kan lyssna på ljudböcker medans du viker tvätt, diskar eller tar din promenadsrunda till affären. De har böcker för alla - ja de har allt från deckare, fantasy och även ljudböcker för barn. Hur grymt är inte det? Tänk dig själv att du vaken helt ensam och alla i huset sover men du kan bara inte sova. Vad passar inte bättre än att lyssna på en ljudbok som får dig att slappna av?!

Du kanske är alldeles för uppe i varv efter att ha lagt barnen som vägrade att somna vid första taget, du kanske har kämpatmed både middagen och disken direkt du kom hem från en tuff dag på jobbet. Unna dig då en tid för dig själv, tänd några ljus och kryp ner i soffan - lägg dig gärna under en mysig filt och slå igång en ljudbok. Jag garanterar att du tillslut kan slappna av och sova, utan problem.

Tack vare Nextory.se så KAN du göra detta möjligt. Ni kan nu bli erbjudna att få prova på Nextory helt gratis i 14 dagar. Därefter om ni själva vill och fastnar för Nextory och vill behålla erat konto så behöver ni bara betala 139kr i månaden hädanefter. De har heller ingen bindningstid så finns inget tvång till att fortsätta behålla ditt konto hos dom. Väljer du däremot att fortsätta behålla ditt konto så kan du välja mellan Silver, Guld eller Familj. Jag ska berätta lite mer om de för er så ni har mer koll om vad som passar just dig/er.

Silver

1 konto och 14 dagar helt gratis

Efter dessa 14 dagar så behöver du bara betala 139kr i månaden

Du får 6 nya och fräscha böcker efter ett halvår

Guld

1 konto och 14 dagar helt gratis

Efter dessa 14 dagar så betalar du 169kr i månaden

Nya böcker släpps DIREKT som du kan lyssna på när du vill

Familj

2-4 konton och 14 dagar gratis för dig och din familj

Efter dessa 14 dagar så betalar du/ni 199-279kr i månaden

Nya böcker släpps direkt som både du och din familj kan lyssna på när ni vill

Låter det bra? Men dåså, gud vad roligt för er! Gå in HÄR och skapa ditt konto, du får såklart välja och vraka bland dessa tre paket. Det är helt upp till dig och din familj och vad som passar just dig/er. Ni kommer inte att ångra er, och speciellt inte om ni älskar att lyssna på ljudböcker.

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Ljudbok är ett så bra alternativ till att läsa en bok istället. Jag föredrar oftast att läsa <3

nouw.com/louiseedling
Blondina
Blondina,
Ja samma här men ljudböcker funkar under diskning eller dylikt 😃 ❤️
nouw.com/blondina