LITE SMÅ NERVÖS INFÖR MÖTET

Dagarna bara rusar iväg, julen är över och snart är det ett nytt år. Och mitt år lär börja bra. Dock är jag väldigt nervös inför detta.

Vad jag är nervös över? Jo så här är det, jag ska ha coachning möte med en personal (hon är även en bloggare) ifrån Nouw. Det blir två möten, vid två tillfällen. De här känns så otroligt roligt men det gör mig nervös också. Det blir antingen den 5 eller 7 januari.

Dock ser jag framemot det. För jag ska få prata med dom om mitt mål angående bloggen, vad jag vill nå ut med den, vad jag vill jobba på. Kan vara bra efter min bloggtorka som jag hade tidigare och detta hoppande bland alla portaler. Att liksom få lite stöd och pepp.

Dock trivs jag bra på Nouw, har alltid gjort - detta velande var nog för att jag började tappa ”det” och själva motivationen till att blogga. Att jag var osäker på vars jag faktiskt hörde hemma med bloggandet.

Men en bloggpause kan alla behöva ibland, det gynnade iallafall mig och jag tog en pause i flera dagar. Sen minns jag att det pirrade till i magen när jag tänkte på Nouw och jag var fast. Jag hade bestämt mig. Och jag känner att nu är det dags att satsa. Därav detta möte och nu, släppte nervositeten och känner mig peppad istället.

Ja nu kör vi!

Gillar

Kommentarer