LILLAMY ÄR NYBADAD

Ja jag fick sätta igång och bada LillaMy. Hon var så skitig i pälsen efter veterinärbesöket så tänkte jag fixar det med ett snabbt bad. De har ju dragit ut några tänder på gamlingen nu i tisdags så de var lite blod och var i pälsen under hennes haka så jag tänkte varför inte bara tvätta bort det med ett bad?! Så där kunde hon ju inte se ut liksom. Nej nej! Hundarna är ju mina BARN och ni föräldrar vet ju om att även barn behöver bada och duscha av sig ganska ofta eller hur?!

Är väl inte det roligaste för en hund att bada (det finns roligare saker i ens hundliv än att bada) men det måste ju göras. LillaMy kunde inte gå runt och se ut så DÄR, plus de tappar så mycket päls nu med tanke på att det börjar gå mot varmare tider. Ett bad får ju pälsen att lossna lite mer, man skrubbar ju bort det mesta då man schamponerar de.

Dock idag blåste det svinkallt. Fy fan, mina stackars händer och bebisarnas små tassar. Ja alla tre skakade som små asplöv. Varför ska det alltid blåsa här uppe där vi bor - kan inte vara vindstilla en endaste sekund.

Gillar

Kommentarer