LÅT OSS PRATA OM FIFFI

Vi kvinnor har bara ett underliv, så ett råd. Sköt om det ordentligt! Vissa kanske inte vågar prata så mycket om sitt underliv, det är kanske lite tabu men vill ni egentligen hellre sitta i eran ensamhet utan att våga fråga om hjälp, tips och råd? Är det verkligen så illa? Men vilken tur att ni klickade er in i min blogg då! Nu ska vi snacka om fiffi, fittan, underlivet, muffen - ja det finns tusentals smeknamn för underlivet.

Vid mens brukar man oftast få obalans vilket är sjukt otrevligt,och detta kan uppstå pga alla bindor och tamponger. Ni förstår säkert själva att det blir alldeles varmt och fuktigt. Obalans kan även leda till svamp, vilket också sjukt otrevligt att ha. Så vad kan du göra?

Efter sex,efter ett bad eller under mens så använd lactal. Du kan även använda Lactal när du är gravid. Det är magi för eran fiffi, tro mig. De förebygger illaluktande flytningar samt irritation. Lactal innehåller mjölksyra som sänker PH värdet till det normala som man ska ha i fiffi.

Ett tips är att inte tvätta ditt underliv med intimtvål, då detta orsakar uttorkning och irritation. Använd hellre barnolja som du sedan torkar eller sköljer bort med vatten. Sen finns det även en kräm (den återställer fettbalansen i underlivet efter tvätt samt bildar en skyddande hinna som skyddar slemhinnorna och dämpar friktion) samt så finns det ett gele (den behåller den naturliga fuktbalansen samt ger en svalkande känsla) för underlivet och dessa kan jag verkligen rekommendera.

Kom också ihåg att ALLTID tvätta er efter sex, samt se till att din partner inte tvättar sig med tvål som innehåller parfym, då de kan finnas små partiklar av denna tvål kvar på hans kuk, varav du kan få dessa tvålpartiklar in i ditt underliv just under sex som då leder till svampinfektion.

Lactal finns både som vagiatorer och tuber med gele som du sprutar in i ditt underliv!

Gillar

Kommentarer

Liw,

Roligt att du pratar om fiffi 😉 Jag tvättar bara med tvål runt om och bara med varmt vatten ”inne”. Jag har aldrig reagerat på att min man tvättat sig med tvål. Inte riktigt tänkt på det. Kul att du vågar skriva om det lite mer intima 😉

www.liwslust.se/
Blondina
Blondina ,
Ja men självklart, är väl inget att skämmas över..alla tvättar vi väl underlivet och alla har sex 😉 Att folk gnäller hur de är tabu och pinsamt att prata om det, jösses hur stel kan en människa bli 😉
nouw.com/blondina

Jag använder inget sånt där alls, men kan förstå att det säkert är bra för folk som behöver det. Försöker undvika tex tvål och sånt. Men kan tänka mig att detta kan vara bra för att det är bra ph osv.

www.saramadeleine.se
Blondina
Blondina ,
Ja de är sjukt bra ärligt talat 😊
nouw.com/blondina