LÅNG DAG FÖR MIG

När man har ett så långt pass som jag har idag, slutar ju. 21.45 så behöver man få i sig mycket mat men även kaffe (ja och vätska givetvis)

Frukosten bestod av en smörgås, varm choklad sen en kaffe tår på det.

Nu till lunch tog jag de vegetariska buggarna, curryris och sallad, så himla gott! Jag känner mig så hungrig på jobbet men det är nog för att vi jobbar och står i, och springer så mycket som vi gör här.

Nu blir det en kaffe tår sen försöka hålla mig vaken till 21.45. Men när man sov så jäkla dåligt inatt, klart de sätter sina spår. Så här dåligt brukar jag inte sova. Men jag tror kroppen kände på sig att det skulle bli ett långt pass och de gick inte att komma ner i varv.

Men det positiva är att jag sedan bara har två pass innan lång ledighet för sen börjar vi ju de nya schemat nästa vecka.

Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vi 20, specialpedagog
Lät som en väldigt god frukost. Det är något med kaffe så där, ser alltid så gott ut när man ser kaffekopp i samband med lite jobb 😊. Låter som du har en intensiv jobbdag, jag jobbar 7:30-16:30 idag, kommer dock alltid strax efter 7:00 varje morgon så var också ganska trött idag.
www.saramadeleine.se
Blondina
Blondina,
Ja kaffe är bäst utan tvekan haha 😉 oj de är också ett tungt pass
nouw.com/blondina
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Det såg verkligen jätte gott ut 😍 förstår att du har trött och framför allt när man inte fått sova ordentligt innan heller. Skönt att du snart får lite långledigt 💗
nouw.com/sannaevelyne
Blondina
Blondina,
Ja visst 😊 ja de är så skönt å va ledig nu
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229