KYCKLINGRULLE OCH NYA TROSOR FRÅN CUBUS.SE

Inte visste jag att Cubus.se hade tre pack trosor för ett kanon pris. Jag hittade dessa och jag tyckte att de var så fruktansvärt söta! Bedårande ❤️ Jag gillar string sure, tycker de är bekvämt och snyggt men dessa var riktigt nice. Eller vad tycker ni?

Till middag blev de kycklingrulle och sambon tog en lite mer kryddig pizza. Jag personligen tyckte att den lukta lite för starkt i bilen på vägen hem, kände att ”Nej de är ingen pizza jag skulle sätta tänderna i”

Bihålorna gör ont ännu, snoret rinner och har ännu lite ont i halsen. Imorse hade jag sån huvudvärk men jag tog två Alvedon Novum med vatten då de släppte den. Hoppas att det inte blir värre - speciellt inte imorgon då jag faktiskt är LEDIG!

Jag har fyndat lite nytt också men det visar jag för er när de kommer och vars (givetvis) Gud vet när paketen kommer, jag minns inte exakt eventuellt datum men snart hoppas jag. Då ska jag modella för er - jag lovar! Gud, som jag förtjänar detta - jobbar man med det jag gör så ja, jag FÖRTJÄNAR DET! Skiter fullständigt i vad andra säger, de jag har jobbat in är det jag får unna mig något för. Om andra skulle vara i mina skor och jobba med det jag gör dagarna i ända så skulle de förstå. Det är inte lätt alla gånger, varken psykiskt eller fysiskt men jag älskar att hjälpa människor - kanske DÄRFÖR jag också har kämpat och utbildat mig till undersköterska. Och vem säger nej till att jobba på sjukhus där man får hjälpa patienter? Inte då jag! Det är fan de bästa beslut jag någonsin har tagit - yrkesmässigt och jag vill bara bli bättre och bättre!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men vännen, krya verkligen på dig!! KLART du förtjänar det <3 Kramisar <3
nouw.com/emmaengstrom
Blondina
Blondina,
Ja men visst 😉 💖
nouw.com/blondina
enna
enna,
Fina. jag brukar köpa mina på Åhlens och Lindex 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Blondina
Blondina,
Jaha ja bruka handla där förr 😊 Men cubus har tagit över hehe 💖
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229