KOMMER JAG ATT TA COVID VACCINET?!

Efter att ha glott lite på Viaplay så valde vi att sova. Mina ögon är dessutom så torra, antar att luften på jobbet inte är så bra för mig som brukar använda linser. Så jag valde då att ta ut dom och köra med mina snygga glasögon.

Gud så skönt det ska bli att få sova! Ska upp 05.50 typ så jag ska hinna fixa i ordning mig - vakna till liv osv. Tur man har en kort dag - jag slutar 10.50. Värsta lyxen plus det ska bli skönt att jobba helg och tjäna lite extra pengar. Såg dock att jag är ledig nästa helg, fredag - lördag och söndag.

Och på torsdag ska jag ta vaccinet mot covid, känns nervöst (jag vet ju inte vilka biverkningar jag kommer att få) eller hur jag kommer att må efter första dosen MEN jag hoppas att det inte blir några allvarliga och hemska biverkningar. Visst, öm i armen går ann- men värre än så det vill jag verkligen inte.

Annars känns det bra att ta det, då jag vart så sjuk i covid i hela 5 månader plus för att jag jobbar på sjukhus bland covid patienter. Är nog dags att fundera ett slag på vad som är viktigast och det smartaste. Sen förstår jag att vissa inte vill vaccinera sig, och DET respekterar jag!

Har ni/ska ni vaccinera er mot covid?!

Gillar

Kommentarer