KLÄDER ÅT MIN VÄN MIKKIZ

Det har varit mycket på jobbet men två grupper hjälpte varandra - det var jag, D, N, H och vi delade upp oss i princip. Sen kom A och M som också hjälpte oss under kvällen. Vilka änglar ❤️ Bästa kollegorna! Det flöt på så jäkla bra när vi körde med ett riktigt samarbete, synd att alla inte tänker som vi?! Eller hur?

Som tur är så fick jag skjuts hem av Emma som jobbar på Pizzabagarn - hon hade med sig pizza och lättöl åt mig också. Bästa vännen ❤️

När jag kom hem så åt jag pizza, sen var det att klä på sig för att gå ut med hundarna.

Sen satte jag igång att rensa bland mina saker här hemma och jag har även kastat en HEL del. Dock trodde jag att min rygg skulle gå sönder.

Två kassar med kläder har jag fixat åt @MikkizLilja också - jag hoppas att hon blir nöjd över det jag ska ge henne. Jag behöver bara hennes hemadress så kan jag posta de redan i veckan.

Nu ligger jag i sängen, jag är så trött. Men först ska jag ta Alvedon sen är det godnatt som gäller.

Nästa vecka kommer min underbara pojkvän hem, ni kan inte ana hur mycket jag saknar honom ❤️ Jag har haft en sån tur som har träffat honom. Om du läser det här min älskling, så hoppas jag att du vet att jag väntar på dig. Och jag älskar dig ❤️

Gillar