KAOS PÅ JOBBET & SCREAM

Det har varit körigt på jobbet ikväll men jobbade med två underbara kollegor så det gick bra ändå, roligt hade vi också. Även om vissa saker kaosa ihop sig så, ja de löste sig ändå.

Nu har jag bara ett endaste pass kvar. Om några timmar får jag äntligen semester.

En sjuksköterske kollega drev lite med mig när jag precis hade kommit till jobbet. Han sa att de som skulle ha semester andra perioden får ingen semester alls i år utan vi måste arbeta. Han frågade sedan om jag hade läst mailen, jag svarade såklart nej för jag hade ju nyss kommit. Han sa att i mailet där stod anledningen till varför semestern var inställd för oss som har andra perioden.

Ja jag måste medge att de högg i magen, jag sa att jag går iallafall för jag har rätt till semestern - annars får de sparka mig. Kollegan såg allvarlig ut men jag gjorde som han sa och gick för att kolla min mail. Ja, givetvis så var det ett skämt. Jag log för mig själv och tänkte ”Den lille…” sen skrattade jag högt för mig själv och sa ”- Men fan också” Att han ändå lyckades få en del av mig att tro på honom.

Han försökte ikväll också med mig, jag sa ”Nej du, den gubben gick inte” Han och jag bara skrattade och fortsatte med vårat arbete. Kul med snälla och roliga kollegor. Så viktigt!

När jag kom hem lagade sambon middag till mig, det blev spagetti och falukorv - mums! Fick i mig massa vatten och coca cola, och så såg vi på film.

Ja jag var sugen på Scream filmerna och så vart det. Helt klart en klassiker, alla filmer är så bra!

Vad har ni gjort denna lördagkväll?!

Gillar

Kommentarer