KAOS INNAN JOBBET - HÖLL PÅ ATT FÖRSOVA MIG

Ja snart är det dags för jobb igen. Jag sov inte så satans bra, var ledsen och arg så det tog ett tag innan jag kunde koppla av och koppla bort alla negativa tankar. Men sen tänkte jag positivt - orden ”Fuck this!” och somnade sen. Tänkte på semestern och alla fina människor som finns i mitt liv.

Nåja, vaknade och klev upp men somnade om en stund i soffan (jag kanske vaknade efter 09.00 någongång, kanske den var 09.30 kanske rentav 10.00) Skit samma vad klockan var men funderade starkt på att vara vaken och tvätta och greja men nej, jag var alldeles för trött för det, så somnade i soffan en stund. Men vaknade sedan i ren panik - larmet hade inte ringt. Jag hade stängt av det i sömnen, vaknade vid 11.30 - flög upp ur soffan, kastade mig in i duschen (svettades som en tok) sminkade mig - POFF klockan var 12.40 så ut fort som fan för att rasta hundarna. Nu väntar jag på att få fara till jobbet.

Ute är de iallafall inte skönt - bläää! Vill ha sol, värme - minst 26-27 grader varmt. Sommar, jag vill ha riktig sommar.

Gillar

Kommentarer