KAFFESTUNDEN ÄR DEN BÄSTA

Har handtvättat en bh och hängt upp tvätt. Sen har jag pratat med min fina vän Amanda, ja känns alltid så jäkla skönt att få prata med henne och bolla alla tankar. Ibland har vi så sjukt intressanta samtal så de blir många skratt stunder tillsammans och diskussioner om allt möjligt. Det är sann vänskap! Så vänskap ska vara.

Nu njuter jag framför en film, med en kopp kaffe och är nöjd med vad jag gjort här hemma. Även om jag är sjukt trött men det är inte så konstigt (har varit många helvetes dagar och nätter) där jag gråtit och sovit oroligt med tusen tankar.

Känner att jag mår lite bättre, är inte helt återställd psykiskt pga allt men jag får ta en dag i taget, och försöka hitta mig själv igen och återhämta mig i min egen takt. Det kan ta tid men får jag den tiden för mig själv så kanske det blir bra snart.

En sak jag aldrig kan förstå mig på, det är att när mår någon dåligt över någonting så ska det alltid spridas hat och en massa skit från vissa personer. Varför? Det finns så många jag ogillar men när de mår dåligt - inte fan sätter jag mig ner och skriver en massa skit till eller om dom. Dock har jag mina misstankar om vem eller vilka de är, och till dom kan jag bara säga; Dra åt helvete! Its so OVER!

Kom ihåg! Sprid kärlek - inte hat! Svälj stoltheten och var snäll. Man kommer betydligt längre då, ja betydligt längre än om man beter sig som ett jävla svin mot andra. Men det är klart, mår man bra av att trycka ner andra när de mår som sämst, så kan man inte må så bra själv. Det är något fel helt enkelt.

Gillar

Kommentarer