JULEN ÄR VÄCK

Nyss ätit frukost, det blev risgrynsgröt. De är så gott med gröt. Är det bara jag? Haha! Favoriterna är helt klart mannagrynsgröt och risgrynsgröt men havregrynsgröt brukar gå ner om jag kokar upp det med lite kanel och har stekt äpple till. Mums!

Kollar lite film nu och har även städat undan julen. Så less på att se skiten! Sen ska jag byta gardiner i sovrummet och fixa lite mer men orkar inte hur mycket som helst, blir så jävla trött och matt direkt.

Har även beställt lite piercingar till min läpp, då jag tappade bort kulan till min favorit stav då jag sov en gång så, ja det var bäst att uppdatera sin lilla piercing samling - tycker jag förtjänar det.

Vad hittar ni på denna måndag? Några planer?

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Städade också bort julen, är så jobbigt att veta att det är "kvar annars". Man vet ju att det måste bort någon gång... gröt-älskare, det är jag också 😊 Vilken form som helst! Själv har jag inga planer idag, mest att överleva tror jag, jag hoppas att du får en fin dag! Och hoppas att att dina nya piercings blir bra 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg
Blondina
Blondina ,
Ja men exakt haha! Skönt att få skiten bortstädat 😃
nouw.com/blondina
kristinajuliette
kristinajuliette,

Oj vad tidigt alla städar ut julen! Här åker det ut Tjugondag knut sedan gammalt. Vi ar ju fram julen senare också just för att inte tröttna , vilket jag märker att många hinner göra då de redan slänger upp sakerna i slutet av oktober haha. Då är det ju klart att man tröttnat vid det här laget 😊 Ha en bra dag!

nouw.com/kristinajuliette
Blondina
Blondina ,
Ja man blir less sen vet man hur jobbigt de är att ta bort skiten så vill få de överstökat haha
nouw.com/blondina