JULEN ÄR HÄR

Nej kanske inte än men snart och jag längtar så mycket. Gör inte ni det? Julmaten, få vara med sina nära och kära, julgranen, julklapparna, stämningen. Så mysigt! Nu fattas det bara mer snö och kallare grader, gärna minus 20 eller så där, då är jag helnöjd!

Som ni säkert har märkt så har jag inte bloggat på ett tag. Men helt ärligt så tappade jag all motivation, jag skulle ge upp bloggandet helt och hållet och bara hålla mig på till instagram men sen kom dagar då jag inte visste vars jag ville blogga. Jag var på wordpress ett tag men hade inte hjärta att ta bort bloggen här heller. Jag drogs hela tiden fram och tillbaka och nu; IDAG så har jag bestämt mig. Så lätt blir ni inte av med mig.

Fick två paket idag, och den här gången så ringde en man från postnord på våran dörr och visade mig att han hade lämnat paketen vid dörren. Jag tackade så mycket och önskade honom en trevlig dag. Sån där gest uppskattar jag verkligen. Så nu är de julklapparna inslagna, och jag tror det är något paket kvar som vi måste hämta ut och det är några fler julklappar till hundarna. Julen är så mysig eller hur?

Gillar

Kommentarer

My,

Vill också ha snö nu!!!

mynordqvist.se
Blondina
Blondina ,
Ja. det är så underbart med snö!!
nouw.com/blondina