JOBBAR EXTRA DENNA TORSDAG

Hej på er! Innan jag säger godnatt till er så måste jag berätta en sak. Jag glömde helt bort att berätta för er om att jag fick besked ifrån jobbet under eftermiddagen igår om att de behöver extra personal. Ja egentligen skulle jag jobba eftermiddag denna torsdag men pga lite kris på jobbet så, ja de behövde mig som extra på förmiddagen också helt enkelt.

Så jag kommer att jobba dubbelt denna torsdag, från 06.45-21.45. Jag tvekade inte en sekund, ja även om jag först fick för mig att jag jobbade förmiddag och att det var fredag. Kaos i hjärnan.se eller nånting. Trodde det var torsdag igår och fredag idag hahah! Veckan går tydligen en aning fortare i min hjärna. Sakta ner för helvete!

Nåja, jag kan inte säga nej till extra jobb och extra pengar. Död kommer jag att vara imorgon kväll efter jobbet men när lönen sen kommer, ja det är fan värt det - alla dagar i veckan. Men på fredag ska jag inte ta något extra. Då jobbar jag förmiddag, och när jag slutar så ska jag hem och mysa med min familj.

Nu ska jag försöka sova, ta min medicin. Gud jag hoppas att jag kan somna i den här värmen. Godnatt

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Godmorgon ❤️ Hoppas du lite sömn och att dagen går bra idag

nouw.com/mariasvardag
Blondina
Blondina ,
Nja sov verkligen inte bra. Låg och vände vred på mig Hujja
nouw.com/blondina