JOBB OCH TÅRAR IKVÄLL

Arbetskvällen gick bra men känner mig tröttare sen jag tog influensa vaccinet. Nåja, det blir nog bättre med tiden. Har även varit lite ängslig och orolig för en kollega som inte mår så bra. Men försökt göra jobbet ändå, så gott jag har kunnat och trots tröttheten så har jag försökt göra mitt absolut bästa.

Ja man är ju bara människa - eller hur?

Kom hem och sa till Dagmar att nu tycker jag att vi ska ha en riktig myskväll tillsammans med lite kvällsfika. Och så blev det!

Vi har surrat en stund om allt mellan himmel och jord - alltså jag verkligen älskar våra små pratstunder alltså.

Fick sen ett besked av min kollega som nu är inlagd på HIA och ska göra DT hjärna imorgon och tårarna bara kom. Jag bara grät men Dagmar var snabb och kramade om mig. Satt med mig en stund tills jag hade lugnat ner mig, så pratade vi en stund. Är fortfarande orolig för min kollega men jag måste försöka koppla bort det, jag vet ju inte ännu hur det blir eller hur det slutar. Det vet ingen.

Jag ska ju jobba förmiddag imorgon så får väl se hur mycket sömn jag får.

Ta vara på era nära och kära och kära, va rädda om varandra. Ni vet aldrig vad som händer imorgon. Glöm inte att säga vad de ni älskar betyder för er. Jag och Dagmar säger nästan varje kväll innan läggdags att vi älskar varandra ❤️

Tack för mig och godnatt!

Gillar