JAG VANN EN TÄVLING PÅ INSTAGRAM

När sambon valde att lägga sig för att sova så tog jag kort på kläderna som jag fick ifrån Sellpy.se, sen satte jag mig för att snabbt kolla igenom facebook, instagram och såg två dm där, första var om eventuellt ett framtida samarbete, det andra trodde jag bara att ett företag hade taggat mig i en bild. Ja men ni vet, lånat en bild av mig där jag poserar i ett av deras plagg och sen taggat mig. Men så fel jag hade! Jag har ju VUNNIT en TÄVLING! Jag vann redan utvalda kläder ifrån deras butik i ett värde av 2000kr.

Jag skrek rakt ut "Men va fan!!?" Meja ryckte till och bara stirrade på mig - sorry pigan för att jag skrämde dig sa jag sen. Jag blev alldeles varm, hjärtat slog dubbla slag. Jag var i chock. Berättade sedan för sambon som gratulerade mig. Ja jag är ännu i chock, kan liksom inte tänka klart. Vad fan hände nyss? Jag som sällan vinner tävlingar!

Butiken heter Rebellclothes och jag fullkomligt älskar dom. De har så coola kläder! Jag har några tshirtar ifrån dom, de är hur fräna som helst. Kolla in dom här!

Nej nu måste jag varva ner ett slag, alltså jag är mållös..vet knappt vad jag ska tro. Om jag är glad? Jag är överlycklig, ja ni anar inte! Bra människor förtjänar bra saker, är det inte så man brukar säga?

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Grattis va kul 🤩

nouw.com/mariasvardag
Blondina
Blondina ,
Men tack fina du ❤️❤️
nouw.com/blondina
MikkizLilja
MikkizLilja,
Nej men grattis! Den turen har man aldrig😫😫
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Tack hjärtat ❤️
nouw.com/blondina