JAG TOG ÖVER HUSET

Ja som jag har sovit! Igår minns ni så sov jag till 19.00 eller hur? Sambon ville lägga sig vid 21.30 så eftersom att jag också kände mig trött (trots att jag hade sovit i ca 7 timmar redan) så tänkte jag att jag också kan försöka somna om. Låg i sängen, vände och vred på mig tills jag bestämde mig för att slå igång en pod - det blev Creepypodden.

Jag måste ha somnat för vid 23.30 så vaknade jag till med uppläsarens röst i öronen och tänkte. ”Va? Somnade jag till podden? Nu har jag ju missat en massa!” Jag slog av hörlurarna, podden och kröp ner ordentligt under täcket och somnade. Jag sov kanske till 00.30 då vaknade jag av känslan att jag sovit i flera timmar - tog mitt p-piller och valde att somna om när klockan var efter midnatt.

Somnade om och sov riktigt hårt, drömde skumma drömmar men också många bra. I en av drömmarna hade jag tagit över min mammas och pappas hus i Vuollerim, jag bodde tydligen ensam med hundarna. Och jag hade ett stort renoveringsobjekt gällande huset. Jag tapetserade om i vissa rum, fixade dubbelrummet till en snygg walk-in-closet- jag var riktigt nöjd! Hundarna lekte på nedervåningen och jag hade tydligen inskaffat mig två chihuahor till. Korthåriga denna gång. Även dessa var tikar. Jag var så lycklig som hade fått ta över huset i min hemby.

Men vaknade sen utav att jag var svettig och törstig så jag drack en massa vatten. Klockan visade 06.00 och jag har försökt somna om men förgäves. Så ja, jag har legat vaken sen dess. Är trött i ögonen men känner mig utvilad iallafall. Men drömmen om att jag ägde mammas och pappas gamla villa i Vuollerim, den kan jag inte släppa..

Gillar

Kommentarer