JAG TÅL INTE NÖTTER

Hej på er! Kvällen har bestått av att åka runt med bilen en sväng, rastade hundarna sen har vi sett lite film och serier. Nu ska sambon sova och jag antar att jag får en sömnlös natt igen. Det jobbiga med att man har vänt på dygnet det är att nätterna blir fasansfullt ensamma och långa och alla tankar och all ångest hopar sig som en ryggsäck, man ligger och tänker en massa.

Ja jag har tänkt på att dygna flera gånger, ni vet väl vad jag menar; att man är vaken hela natten, hela morgonen och hela dagen sen lägger man sig på kvällen. Men istället så blir det samma visa varje gång; ”Jag ställer klockan på 12.00, kliver upp direkt larmet ringer” Men jag vet att det inte funkar för mig.

Jag får se om jag ska försöka dygna imorgon, men det är fredag och då tar ju sambon helg - då vill man liksom ha fredagskvällen med honom och vara pigg och utvilad men vill ändå ha en normal dygnsrytm innan julafton haha! Vilket dilemma, right?

När sambon hade lagt sig så tog jag mig en varm och härlig dusch och körde Ricinolja kuren i håret, hårets bästa vän. Efter duschen så testade jag en kräm som jag fick ifrån Glossybox men ni skulle ha sett mitt ansikte - jag fick så fula röda allergiska reaktioner. Tro mig, jag vart rödfläckig i hela ansiktet, och det ömmade som fan just där jag hade blivit röd. Dum som jag var så läste jag på flaskan EFTERÅT, hasselnöt..

Och JAG som är allergisk mot nötter. Jag tvättade mitt ansikte direkt, gjorde allt för att få bort det, och tog en allergi tablett och bricanyl - ifall jag skulle få ett värre astma anfall eller något liknande.

Sen smorde jag in ansiktet med dessa produkter, det är de enda lär jag bara köra med hädanefter, också något som jag fick från Glossybox. Dessa tre produkter är grymma! Jag är helnöjd. Huden blir len, mjuk och blir sällan torr med de. Perfekt!

Den andra salvan med hasselnöt flög direkt ner i soporna. Livsfarligt för en nötallergiker som jag!

Gillar

Kommentarer