JAG ORKAR INGE MER

Har pratat en stund med min fina vän A som jag lärde känna då jag bodde i Altersbruk. Vi surrade om det mesta och hon fick upp ögonen på mig. Så nu har man några beslut att ta och fundera över.

Jag njuter av en kopp kaffe, sambon for iväg till jobbet en sväng. Och ja det känns bra just nu, fått rensa luften och inse att problemen sitter inte hos mig. Drama vill jag helst vara utan, jag pallar inte med det. Jag är alldeles för gammal för sånt där trams, och det finns viktigare saker för mig just nu.

Att få må bra igen till 100% efter coviden och att jag kommer att satsa på jobbet till 110%, mina vänner som heller inte vill ha drama bråk och tjafs, att ta vara på min sambo och våra barn, att ta mitt körkort framöver (i sommar är jag nog stark igen i kroppen och musklerna så jag kan börja övningsköra), ta min andra covid vaccinationsdos, att få komma närmare mina vänner i USA (försöka bjuda hit de någon gång då coviden har lagt sig ännu mer) Gud ja, det är så mycket jag vill och drömmer om. Plus jag och sambons dröm är att fixa en stuga/hus tillsammans ❤️ Nu jävlar kör vi alltså!

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Bra! Huvudsaken att man kan prata om allt och lösa det efter bästa förmåga och aldrig tiga ihjäl den andre eller dra sig undan och lagra problemen!

nouw.com/svullo