JAG OCH MINA VÄNNER

Det bästa med mina vänner är:

Att även om jag är ledsen och behöver prata om något och de själva är ledsna över något och behöver prata så kan vi alltid vända oss till varandra. Vi turas om att prata om våra problem utan att dömma, gnälla utan vi stöttar och tröstar varandra till 110% genom alla problem. Sen skulle de aldrig någonsin komma med ”Du tänker bara på dig själv, det är JAG mår dåligt, du är så självisk” Yada yada yada! Det bästa med mina vänner, det är att de även frågar mig hur JAG mår, och de flesta utav de vet när jag använder mig utav en vit lögn när jag säger ”Jag mår bra” Vissa är så bra på att genomskåda mig och vet att ”Tess mår inte så bra” och får mig att öppna upp mig i slutändan. Mina vänner är de bästa för de accepterar mina brister, och jag accepterar deras. Vi har olika bagage, olika syn på saker och ting. Men det är det som gör de så unika.

Min äldsta vän:

Jag har så sjukt många vänner som jag har haft under flera år, typ som Emy, Johanna, Mizzah och Mikkiz. De har funnits längst i mitt liv och jag ser de alla som en familj.

En vän jag ringer allt för sällan:

Det måste bli min fru Sandra och Johanna, ja och så Mizzah ofc.

En vän som finns där i vått och torrt:

Mikkiz och Amanda, ja och Dagmar.

Min vänskapskrets består av:

Mestadels kvinnofolk. Alla är underbara, galna (på ett bra sätt) Vi kan släppa loss ordentligt! Och vi kan vara oss själva med varandra. Vi kan prata i mun på varandra, öppna upp oss om bra och dåliga saker, vi kan då vi mår dåligt ventilera oss inför varandra (det är ge och ta som gäller) Det som är de bästa med mina vänner ❤️

En god vän har de här egenskaperna:

En god vän pikar inte på sociala medier, som Facebook, bloggar och Instagram och de kastar definitivt inte en massa skit (oavsett hur dåligt man än mår så behärska dig) En god vän tänker inte enbart på sig själv, man ger och tar oavsett situation. En god vän skapar inte drama, en god vän förlåter och stöttar i alla val man gör. Ingen är perfekt! En god vän är ärlig och snackar inte skit bakom ryggen (sånt brukar komma fram)

Så här är jag som vän:

Ärlig,omtänksam, rolig, beskyddande, säger vad jag tycker, lyssnar och stöttar (trots att jag själv mår dåligt och det leder till att vissa utnyttjar mig dom fan) Tålmodig och försöker vara förstående (men ibland går folk över min gräns och ger mig för mycket skit - mer än jag tål) Vilket resulterar att känslor för dom dör. Och förlåtande (beroende på vad som har hänt såklart)

Det finaste en vän gjort för mig:

En vän hjälpte mig under tunga och jobbiga förhållanden, fått bo hos de då jag har varit hemlös. Och gett mig kläder, inredning efter branden 2019, stöttar mig då jag har mått dåligt och varit ledsen, arg eller upprörd. Ja jag behöver inte fortsätta,

En vän som förtjänar extra mycket kärlek idag:

Emy, Johanna, Mizza, Mikkiz, Dagmar, Anette , Linnea och Amanda

Gillar

Kommentarer

MikkizLilja
MikkizLilja,
Vänner ska alltid finnas oavsett❤️❤️❤️
nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina ,
Men exakt! ❤️❤️
nouw.com/blondina