JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA

Hej hej mina fina vackra vänner!

Idag fick jag en liten sightseeing i Dagmars källare och tvättstuga osv. Och vilken lyx - jag kan BASTA! Mycket finare och bättre inrett än där jag bodde tidigare. Kolla så mysigt! Så har bjudit hit bastu besök, fast det får bli en annan dag.

Har fått låna en garderob av Dagmar så har packat upp det viktigaste. Imorgon ska jag ringa veterinärerna angående Tittis tänder och se vad de säger om det, sen ska jag även jobba imorgon - wieeee! Gångavstånd också dessutom. Slipper tigga skjuts, ta taxi eller buss. Behöver inte vara beroende av någon.

Sen på tisdag kommer Cissi förbi en sväng - så mysigt! Har helt klart de bästa vännerna någonsin. Jag är så jävla lycklig just nu så ni anar inte❤️ Fick även kontakt med en gammal vän som bor i Luleå, så det kanske blir att jag och hundarna åker till honom och hälsar på nästa helg. Han skulle höra av sig sen för han ska prata med sin bror om det hela, då de bor tillsammans. Behöver kanske komma bort ett tag och börja leva livet ordentligt!

Nåja, idag tvättar vi - ja vi är så flitiga. Sen ska vi fixa middagen, gå ut med hundarna som förövrigt mår bra här hemma hos dagmar.

Gillar