JAG HAR FÅTT NOG

Jag är en sån person som inte ger vika för såna som beter sig som praktarslen bara för att de vill få sin vilja igenom. Att pika det ger bara motsatt effekt. Jag vänder ryggen direkt. Att provocera sig fram en reaktion är fan bara löjligt. Jag lessnar och skiter i det bara. Jag har bara en enda fråga till personen ifråga! Hur orkar du?!

Jag har gjort mitt val. Jag har bestämt mig för vilka jag vill ha i mitt liv. Och du är verkligen inte en av de. Jag vill inte ha ”vänner” som snackar skit om mig bakom min rygg. Jag vill inte ha ”vänner” som pikar och påstår att de ”bara säger sin åsikt” men där de egentligen är ute efter att såra och trycka ner mig. Jag vill inte ha ”vänner” som tror att elakt beteende ska få mig att komma tillbaka knäckt och ledsen. Det funkar inte på mig längre.

Jag har förändrats. Jag har blivit starkare. Och jag vet hur en sann vän beter sig. Inte som du.

Såna här barnsligheter har jag vuxit ifrån. Jag håller mig undan såna människor, de är skadliga för mig. De är skadliga för min omgivning. GIFT! Jag ryggar direkt, ungefär som när man ser en giftig orm i gräset. Jag undviker deras bett, jag undviker deras gift.

Nej nu ska jag sova. Jag har fått sagt det jag vill få säga. Jag lär sova riktigt gott för ja, jag mår så jäkla bra. För jag är äntligen FRI!

Gillar

Kommentarer