JAG ÄR VACCINERAD! BIVERKNINGAR?!

Godmorgon! Jag sov som en bebis trots jag var ledsen och jävligt förbannad innan och då jag väl somnade, ja för att inte tala om jävligt besviken men nu - nu är jag mest bara irriterad. Fy alltså! Men känner mig stark, jag känner mig bra ändå. Folks åsikter om mig, det skiter jag i. De får tycka vad fan de vill MEN platsen i mitt hjärta förändras för varje skit folk uttalar sig. Men det vet dom nog inte om, men så är det. Jag har förändrats så jävla mycket sen jag var sjuk.

Nåja, jag vaknade vid 08.40 ungefär och hade inga andra biverkningar efter covidvaccinet - bara en ömhet i armen. Typ samma ömhet som uppstod igår, det är varken sämre eller bättre. Ingen förändring. Så skönt!

Många har haft yrsel, dålig mage, febertoppar och värk i hela kroppen. Tungt eller hur?! Men tog tempen vid 08.50 ungefär och termometern visade bara 36.6. Jävla tur man hade ändå, eller hur?!

Är så jävla glad och stolt över mig själv att jag tog det här beslutet att vaccinera mig. Jag ÄR så jävla bra och är så pass smart att jag tänker på mig själv också och ja jag vaccinerade mig för mitt EGET bästa. Ja jag vaccinerade mig FÖR MIN SKULL! Ingen annans. Att tänka på sig själv och sitt eget mående, ja ursäkta att jag säger det men det MÅSTE man göra ibland, inte bara tänka på andra hela tiden. De blir bara skit och pannkaka av det, man blir bara sårad och besviken.

Men sen är det faktiskt helt upp till var och en - om man vill vaccinera sig eller inte. Finns inget tvång, ingen kan säga bu eller bä till dom som inte vill vaccinera sig alls.

Dock vaccinerade jag mig för att;

1. Jag jobbar på sjukhus och kan lätt få skiten igen. JAG VÄGRAR!

2. Chanserna att jag blir sämre andra gången - ja de är 50/50 - jag vågar inte chansa och utmana ödet.

3. Jag vägrar bli sjuk igen. Var så pass dålig första gången, hela jävla 5 månader låg jag sjuk och var en tung resa att bygga upp mig själv igen. ALDRIG IGEN!

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Du fick pzifer också? Fick lite förhöjd temp efter andra dosen under någon timme. Jag gjorde det för att få stopp på smittan så vi kan leva normalt igen och att ni på sjukhusen ska orka, och få lite ledigt 🥰🥰🥰🥰🥰

nouw.com/madelena
Blondina
Blondina,
Ja det fick jag 😊 Har bara värk i armen, ingen feber eller nå. Andra dosen får jag i juni 😃 Ja men feber är ju ändå milt 😃 Ja verkligen plus jag jobbade förra helgen så är skönt med en ledig helg iaf 😃
nouw.com/blondina
MikkizLilja
MikkizLilja,

Du är fantastisk! Vem bråkar med dig??? ❤️❤️

nouw.com/mikkizlilja
Blondina
Blondina,
Men tack hjärtat! Äsch kan ta det sen. Lycka till hos kuratorn babe 🥰❤️
nouw.com/blondina
svullo
svullo,

Jag har ju umgåtts med covidsmittade utan att veta om det men jag har inte märkt något själv och hela familjen är testad utan smitta, mysko, du som jobbar inom sjukvården.. är det så att blodgrupp 0 kan klara sig undan?

nouw.com/svullo
tigerslife98
tigerslife98,

Oj 5 månader ⁉️

nouw.com/tigerslife98