JAG ÄR SÅ TRÖTT

Jag är så trött så vet inte vars jag ska ta vägen. Har kastat sopor, glas och kartonger. I hissen upp så kändes skallen och ögonlocken så satans tunga, jag tänkte med en gång att jag kan somna ståendes här och nu men jag gjorde inte det såklart. Jag försöker hålla igång så jag inte blir trött, därav sprang jag ut till sophuset. Får en nypa luft på vägen iallafall. Men inte ens friska luften hjälpte, den brukar ju göra det? Men antar mörkret nu påverkar en också, är mörkt då man vaknar och mörkt när man går och lägger sig. Vi har dock en aning ljusare under dagen men det varar bara en liten stund. Men ja, mörkret påverkar nog mig väldigt mycket. Jag känner av det, känner mig mer deppig av det innan kroppen vänjer sig vid det här. Tar vitaminer nästan varje dag så jag ska må lite bättre.

Men kan medge att det ska bli så skönt att få sova sen - ni anar inte.

Planerna nu är att renbädda hos hundarna plus bada dom, sen ta en dusch för man blir ju lite piggare av att duscha. Sen ska jag renbädda också - lite så här innan jul haha!

Fortsätter med Johan Falk en stund innan jag sätter igång, det är ett bra sällskap må jag säga. Vad hittar ni på så här, ja ni vet - dagen innan Julafton?!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag ska slå in klapparna
nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina,
Men så mysigt 😃
nouw.com/blondina
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Ja, jag håller verkligen med om att mörkret påverkar en så mycket nu. Jag känner mej konstant trött. Mysigt att kolla på film! Jag sitter och rimmar, slår in och dekorerar de sista klapparna och sen blir det julbak. 😊

nouw.com/frozenvanilla
Blondina
Blondina,
Ja men visst är de så 😊
nouw.com/blondina