JAG ÄR INTE ALLTID SÅ STARK

Fastnade framför Arkiv X så fort jag vaknat och rastat hundarna. Är fortfarande väldigt trött och seg, mycket tankar och känslor som bubblar inom mig. Ja det är jävligt synd man aldrig får må bra någongång utan att det alltid ska vara något. Ena dagen sörjer jag min vän, tänker en massa för att nästa må lite bättre. Men att prata med hennes änkling imorse, ja det kändes bra.

Många ser mig som stark (att jag är stark hela tiden och på topp) men det är jag inte, inte alltid. Vissa dagar måste jag få bryta ihop, vara ledsen och rå om mig själv. Har varit tunga dagar och då är det okej att inte ha 100% med energi men jag kämpar på, det gör jag alltid. Dock orkar jag varken med tvätt eller disk, äsch den får fan ligga. Jag ORKAR inte!

Jag måste få en Oscar för bästa skådespelerska för jag spelar glad, stark och positiv men inombords så skriker jag!

Sambon är på väg hem, sen får vi se vad kvällen bjuder på. Blir väl middag och fortsätta se Alien, de filmerna är verkligen så bra!

En ljusglimt i mitt liv det är att jag har fått nys om ett nytt samarbete så jag väntar ivrigt på svar och besked från dom via mailen. Spännande! Det kommer att bli så roligt.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Massa kramar till dig! <3

nouw.com/hilma
Blondina
Blondina ,
Tack fina du ❤️
nouw.com/blondina
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jag är med seg & trött idag. Mm.....alltid är det något. Men så livet tycker jag. Det går upp & ner. Det är bra att du kämpar på 👊💪🏼🤗.

Mysigt att äta tillsammans & se film.

Så spännande med nytt sommarbete 😀👏🏻

nouw.com/fighterwomen85
Blondina
Blondina ,
Ja jag kan ju inte bara ge upp. Ja de ska bli roligt med samarbetet
nouw.com/blondina
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Liw,

Fast det är starkt att erkänna att man inte är på topp ibland också. För vem är det jämt. Och med tanke på det du berättar att du gått igenom, förlusten av en vän. Då är det klokt att låta sig själv sörja också. Spännande med nytt samarbete då kanske. 😃👍

www.liwslust.se/
Blondina
Blondina ,
Men så är det ju ❤️
nouw.com/blondina
Madde ,

Den där sorgen är så jobbig. Vet ju vad du går igenom nu, Att vara stark innebär inte att aldrig känna sig liten. Är ju där själv just nu, Så trött, så sliten.

www.nouw.com/madelena
Blondina
Blondina ,
Ja säkert därför dygnet är som det är för mig, nätterna kommer känslorna tankarna och jag får fundera för mig själv utan en massa stress och liv runtomkring mig, alla sover utom jag ❤️ Hinner sörja och ändå minnas alla fina saker med min vän
nouw.com/blondina
charlottelinden.se,

Fina du, det är inte någon av oss som alltid är stark, positiv och glad. Det är fysiskt omöjligt! Man behöver få bryta ihop då och då för att därefter komma igen med ny energi. <3

charlottelinden.se
Blondina
Blondina ,
Ja men visst är det så ❤️
nouw.com/blondina
Amanda,

Vissa dagar är man ju inte stark eller har energi så är det även för mig. Vart ser du serien Arkiv X nånstans? Alien filmerna är verkligen bra, speciellt första 😊

amandizan.wordpress.com
Blondina
Blondina ,
Nej men exakt 😊 Man kan se Arkiv X på viaplay 😊
nouw.com/blondina