ITS OVER!

Idag var jag död, men det är ganska förklarligt. Två 15 timmars pass på raken de är fan tungt MEN det ger fina pengar sen.

Tog en liten powernap på soffan - powernap for the win. Och ja kvällen gick jävligt bra måste jag säga! Hade skit kul med kollegorna. Underbart gäng! Sen var ju D där också - well vi ska umgås imorgon. Dricka lite och fira våran nyårsafton tillsammans för då alla andra är lediga och festar loss, då jobbar han och jag.

Trots ålderskillnaden så kommer vi bra överens. Dagmar ser också framemot att få träffa honom. Klart hon ska få träffa mina vänner (kollegor) också.

Min fina kollega E skickade hem mig redan vid 21.00 - tack för det fina du!

Kom hem till en tom lägenhet utan Dagmar men hon ju jobbar natt men jag hade ju mina barn här hemma. Men jag satte igång och tränade lite för att sedan ta ut hundarna på en promenad. Fan så mysigt vi hade det, vi tog en lite längre sträcka för ja, jag kände för det just då trots att man helt knäckt. Men att se dessa snöflingor dala ner, att det var alldeles tyst och stilla, knappt en människa ute. Helt enkelt perfekt! Så underbart ❤️

Nu ska jag sova, ska jobba 06.45-15.30 imorgon.

Gillar