INGET FAN AV MIG?!

Jag kan inte älska alla. Alla kan inte älska mig. Dock har jag nått till den åldern och till det stadiet här i livet där jag inte orkar bry mig det minsta om, om vilka som gillar mig eller inte. Jag är bara mig själv! Jag har aldrig spelat. Jag är sann rakt igenom. Mina tårar när jag är ledsen, mitt skratt då jag är glad, min ilska då jag är arg. Det är så jag känner! Det är så jag mår! Och jag har all rätt att visa mina känslor precis som du.

Folk som ogillar mig, ja det är oftast såna människor som aldrig har träffat mig eller så känner de mig inte på djupet. Kanske de ogillar mig för att jag är trygg i mig själv, självsäker och för att jag kanske har börjat stå upp för mig själv och vågar säga vad jag tycker och känner. Nej jag är inte så lätt att manipulera längre och är heller inte så godtrogen som jag en gång har varit. Det kanske också är trist för vissa. Kanske därför folk håller på?! De kan inte styra mig med deras lögner?! Aja, jag skiter i vilket. Jag kan dock inte bry mig mindre. Jag är äntligen fri.

Jag älskar mig själv, den person som jag är idag. Och når man till det stadiet här i livet där du älskar dig själv mer än någonting annat och bryr dig om dig själv (tar hand om dig själv) Så har man kommit långt. Du har hittat dig själv.

Jag måste dock medge att jag är jävligt stolt över mig själv och sen hur jävla stark jag har blivit trots all skit, svek och smärta som jag har gått igenom under alla år. Ja jag har förändrats på gott och ont, ibland har det skrämt mig - ibland inte alls.

De som älskar mig för den jag är, det är bara dom som betyder för mig. Jag bryr mig inte om något annat.

Visst har vi alla bra och dåliga sidor - det kan ingen utav oss förneka MEN man är en betydligt bättre människa (ja bättre än alla andra) där du själv når det stadiet med dig själv, när du själv kan bekänna de för dig själv och för andra och när du själv vet om dina dåliga sidor. Vi kan alla ändra beteende, attityd och hur man ser på saker och ting. Alla utvecklas, vi slutar nog aldrig att göra det.

Varje dag lär vi oss av våra misstag (vissa är puckade och kör samma beteende så fort man inte gör som de vill) Men såna behöver inte jag oroa mig för i mitt liv idag. Jag är fri från såna personer.

Jag mår så bra (trots vissa omständigheter just nu som gnager) Men jag vet också att jag förtjänar denna lycka. Sen att jag har mina älskade vänner, min underbara sambo och mina fina hundar vid min sida. Jag kan inte be om mer.

Det är så här det ska vara ❤️

Gillar

Kommentarer