INFLUENSA VACCINET - KONSTIG DAG

Ja idag blev det en konstig dag!

Jag kom till jobbet, helt taggad inför att få jobba. Ska ta influensa vaccinet, men vart uppskickad till avdelningen. Jag var tvungen att prata med läkarna på avdelningen ifall jag ens fick ta det. Är ju allergisk som fan emot acetylsalicylsyra, ja t.om dök en av läkarna upp. Jag rådfrågade honom och det var helt okej att ta vaccinet. Han och en annan läkare svarade ja!

Det är om man inte tål ägg, då ska man vara försiktig. Ja men dåså, ner igen. Tog vaccinet.

Kom tillbaka till avdelningen, kände en liten konstig känsla i armen sen vart jag alldeles varm. Bad en elev att hämta termometern, hon sa det var nog inbillning. Det var ju inte det - jag hade 38 i temp.

Jag pratade med läkarna på min avdelning igen. Jag varm hemskickad. Feber är ju feber sa dom och nej, man bör ju inte jobba då - de vet ju jag så mycket väl men jag kände mig inte dålig. Och innan jobbet hade jag 36 och nånting i temp. Jag blev så less att det skulle bli så här, jag ville ju jobba 😩

Sen jag kom hem så har tempen pendlat mellan 36 och 38 fram och tillbaka, men tog två alvedon och då frös jag som jag fan! (Dock ingen feber) sen däckade jag i soffan i över en timme.

Dagmar är hos sin särbo, bastar och så där. Kan bli att hon sover över. Jag mår mycket bättre men är lite trött bara. Nåväl.. vad gör man?

Gillar