IBLAND MÅSTE SJÄLEN FÅ GÅ I MORGONROCK OCH TOFFLOR

Dags för mig att sova. Har tagit en avslappnande och välförtjänt dusch. Jag är så trött och sliten, har varit de länge nu men klart man kämpar och ger järnet innan semestern. Har varit mycket på jobbet, mycket stress och mycket spring. Vissa gånger har man varit nära att gråta för man vet inte hur man ska hinna med allt och tänker för sig själv om man ens räcker till - men jag kämpar. Jag är inte en som bara slutar och ger upp!

Nu jobbar jag bara extra nästa fredag (är egentligen ledig då) men har så många eftermiddagar den veckan (tror det var ett passbyte på tisdagen) Har för mig att chefen frågade om jag kunde jobba em då istället och givetvis sa jag ja till det. Så det går nog bra - sen har jag bara mina vanliga pass innan semestern.

Behöver verkligen samla mina krafter, men det får jag nu i helgen. Tre dagar ledigt ❤️

Trivs på mitt jobb, det gör jag. Tycker det är roligt och varje dag är som en helt ny dag, du vet aldrig när saker och ting händer. Bra kollegor (vissa iallafall) och det är aldrig en tråkig stund när jag jobbar med dom.

Nej sova var det ja, godnatt! Upp 05.30, blir kämpigt men tror jag lär sova som en bebis. (Sover aldrig bra efter dusch) Ska fixa till mig, rasta hundarna innan det är dags för jobb. Woop Woop! Nu kör vi - godnatt och ta hand om er och varandra.

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Godmorgon 🌸

Hoppas du sovit gott. Önskar dig en fin dag 💖

nouw.com/mariasvardag
Blondina
Blondina ,